Rolul cu care Jim Carrey poate da lovitura

De: Cătălina Matei / 22.06.2016, 15:19
Rolul cu care Jim Carrey poate da lovitura
Actorul american Jim Carrey va juca în filmul horror cu scenariu adaptat după cartea de benzi desenate "Aleister Arcane", publicată în 2004, ce spune povestea unui meteorolog din Los Angeles care se întoarce în oraşul natal pentru a fi maestru de ceremonii al unui show horror.

Jim Carrey este şi producător executiv al filmului, în timp ce scenarist va fi Jon Croker, cunoscut pentru „The Woman in Black 2: Angel of Death”. Producătorii sunt David Hoberman şi Todd Lieberman, de la casa de producţie Mandeville Films, cărora li se va alătura şi Michael Aguilar.

Jim Carrey, de nerecunoscut! Cât de mult s-a schimbat actorul

Cartea de benzi desenate, publicată la editura IDW în 2004, spune povestea unui meteorolog care se întoarce în oraşul natal, pentru a fi maestru de ceremonii al unui show horror. Metamorfozat şi deghizat într-un om de ştiinţă nebun pe nume Aleister Arcane, Green pune în scenă o serie de schiţe înfricoşătoare, până când sponsorii spectacolului sunt şocaţi de cruzimea făţişă a scenetelor. Un incident cu doi copii îl aduce pe Green în instanţă. El va deveni îngrozitor de melancolic şi va muri de inimă rea. Nu după mult timp de la moartea prematură a magicianului Aleister, fenomene bizare încep să se petreacă în oraş. Doar copiii pot dejuca blestemul atroce ce planează asupra oraşului.

Citeşte mai multe aici!