Roluri pe care vedetele probabil regreta ca le-au refuzat

Apropo.ro / 20.08.2009, 13:30
In filme precum "Matrix" sau "Spiderman" rolurile principale ar fi trebuit interpretate de alti actori decat cei cunoscuti.

Filmele celebre precum "Matrix", "The Gladiator" sau "Spiderman" ar fi putut avea succes la alte cote daca actorii carora li s-a propus initial sa interpreteze rolurile principale ar fi acceptat provocarea.

Tom Cruise, Will Smith sau Mel Gibson au refuzat sa apara in filme care ulterior au ajuns hituri de box office, iar acum probabil regreta deciziile luate.

Oricum, marii actori ai Hollywood-ului au dat lovitura si cu alte productii care, spun ei, li s-au potrivit mult mai bine.

De exemplu, Angelina Jolie a refuzat sa fie unul dintre cei trei "ingeri" ai lui Charlie, pentru ca prefera sa nu adopte o imagine atat de sexy sau sa faca parte dintr-un grup de actrite celebre, cand se poate remarca foarte bine pe cont propriu.

Iata ce alti actori au pasat roluri memorabile, care le-ar fi putut aduce mai multa faima, dar si mai multi bani in cont:

1. Will Smith a dat cu piciorul ofertei producatorilor celebrului "Matrix", de a interpreta rolul lui Neo.

Astfel, in locul sau a fost distribuit Keanu Reeves, iar trilogia a devenit hit de box office, inspirand nenumarate parodii sau reclame, dar si alte filme de gen.

2. Molly Ringwald, actrita celebra in anii ’80, ar fi putut reveni in atentia regizorilor de la Hollywood daca ar fi acceptat un rol oferit apoi Juliei Roberts: personajul principal din "Pretty Woman".

Prostituata Vivian este rolul cu care Julia a devenit cu adevarat celebra si care i-a deschis calea spre a primi oferte din ce in ce mai tentante. Molly Ringwald a refuzat si rolul principal din "Ghost", un alt succes de box office, care i-a garantat celebritatea actritei Demi Moore.

3. Rolul lui Ginger McKenna din filmul "Casino" (1995) i-a fost suflat Madonnei de nu mai putin celebra Sharon Stone. Se pare ca actrita a incercat din rasputeri sa convinga regizorul filmului ca ea este mai potrivita pentru acest rol, asa ca Madonna a aflat pe ultima suta de metri ca a fost respinsa.

4. Vi-l puteti imagina pe Mel Gibson in rolul "Gladiatorului", pe care l-a interpretat Russel Crowe? Probabil ca da, de vreme ce Gibson a facut furori intr-o productie cu tematica asemanatoare, "Braveheart".

Actorul australian a primit primul oferta pentru "The Gladiator", dar a refuzat-o, oferindu-i ocazia lui Russel Crowe sa castige Oscarul pentru cel mai bun actor, in 2001.

5. Rolul principal din "Spiderman" a fost intotdeauna ravnit de Freddie Prince Jr., care s-a declarat mare fan al celebrului personaj. Producatorul filmului l-a ales insa pe mai putin conventionalul Tobey Maguire.

Vezi aici si alti actori care au refuzat roluri memorabile in filme

Â