Roman Abramovici se bate pentru un „loc de parcare” in port

Apropo.ro / 25.08.2011, 15:30
Iahtul de lux al lui Roman Abramovici este atat de mare incat nu are loc sa il parcheze in portul Antibes, alaturi de cel al printului saudit Al-Waleed bin Talal Alsaud.

Roman Abramovici nu a fost primit cu iahtul sau in portul Antibes pe motiv ca nu are loc langa iahtul printului saudit Al-Waleed bin Talal Alsaud. Asta l-a suparat peste masura pe miliardarul rus.

Totul a inceput dupa ce rusul a poposit pe Coasta de Azur la bordul iahtului sau Eclipse, cel mai mare si ce mai luxos din lume.

Iahtul Eclipse al lui Roman Abramovici

Iahtul Eclipse al lui Roman Abramovici

Roman a vrut sa isi ancoreze vasul lung de 170 de metri in portul Antibes, insa autoritatile l-au informat ca nu mai exista loc si pentru el. Singurul loc pentru o asemenea ambarcatiune fusese ocupat de printul saudit Al-Waleed care are un iaht lung de 81 de metri.

Daca ar fi parcat aici si Abramovici, circulatia in port ar fi fost blocata. Astfel, rusul si-a dus iahtul mai in larg, insa a jurat razbunare printului saudit.

Iahtul lui Al-Waleed bin Talal Alsaud

Iahtul lui Al-Waleed bin Talal Alsaud are doar 81 m lungime

Al-Waleed ocupa locul 26 in topul celor mai bogati oameni de pe planeta cu o avere estimata la 14,06 miliarde de euro, in timp ce Abramovici are o avere de „doar” 9,6 miliarde de euro.