Românca lui Enrique Iglesias, răsfăţ pe yacht in Sardinia! (Poze)

Apropo.ro / 04.07.2012, 15:25
Românca lui Enrique Iglesias, răsfăţ pe yacht in Sardinia! (Poze)
Frumoasa Liliana Pintilei, cunoscută în România ca românca lui Enrique Iglesias, se refugiază de câte ori are ocazia în Sardinia, locul ei preferat de vacanţă!

Şi pentru că a avut o săptămână liberă la dispoziţie, Liliana Pintilei, care locuieşte de aproape 16 ani în Italia, s-a relaxat cu iubitul pe yacht-ul acestuia, ancorat in Sardinia. Bineinteles că toata ziua actriţa a stat numai la soare, s-a bronzat natural, şi a făcut o cură de fructe şi peşte.

Liliana PintileiDe fiecare dată când pleacă în vacanţă la mare, Liliana Pintilei îşi pregăteşte câte un costum de baie pentru fiecare zi, căci are o colecţie superbă şI foarte…decoltată! Frumoasa româncă arată extrem de bine, are un corp de invidiat şi profită de fiecare dată pentru a şi-l expune la soare!

Liliana PintileiPrivirile sunt mereu aţintite asupra ei, căci formele sale de invidiat, bine conturate, nu sunt deloc de ignorat! „Iubitul meu a dus anul acesta yacht-ul in Sardinia, pe Costa Smeralda, aşa că o să stăm mai mult pe acolo vara asta. In luna august o să plecăm în Sicilia şI la Ibiza! Suntem doar noi doi, singuri singurei si ma simt bine, caci prietenul meu mă răsfaţă ca pe o prinţesă”, a spus Pintilei.