Românca lui Enrique Iglesias recunoaşte că şi-a mărit sânii!

Apropo.ro / 13.07.2012, 12:12
Românca lui Enrique Iglesias recunoaşte că şi-a mărit sânii!
Liliana Pintilei îşi întreţine frumuseţea cu 1.500 euro pe lună şi şi-a remodelat sânii, trecând de la măsura 3 la măsura 4 la sutien!

Liliana PintileiFrumoasa românca Liliana Pintilei, care trăieşte de aproape 16 ani în Italia, cunoscută după ce s-a scris că ar fi avut o relaţie cu celebrul Enrique Iglesias, are grijă cum ştie mai bine de aspectul ei fizic. Pentru că este din ce în ce mai „curtată” de italieni pentru diverse job-uri, atât în campanii publicitare, cât şi ca actriţă în filme şi piese de teatru, Liliana Pintilei trebuie să fie mereu în formă. Ea recunoaşte că este adepta operaţiilor estetice şi că nu se sfiieşte să apeleze, oricând consideră că are nevoie de ajustări, la mâna doctorului estetician.

Liliana Pintilei„Mi-am făcut sânii aici, în Italia, şi sunt foarte mulţumită! Bineînţeles că sunt adepta operaţiilor estetice, atunci când consider că este cazul! Prin prisma meseriei mele, trebuie să arăt mereu bine, impecabil, pentru a obţine cât mai multe roluri în filme şi job-uri! Multe femei nu recunosc că apelează la operaţiile estetice, dar eu sunt sigură că majoritatea femeilor din lumea noastră o fac! Sunt multe care vor să fie cât mai frumoase, iar altele au învăţat să se menţină astfel! Eu mi-am remodelat sânii şi am trecut de la măsura trei, la 4! Sunt foarte mulţumită acum de sânii mei!”, spune, cu sinceritate, actriţa, care de la vârsta de 30 de ani a început să investească în centrele de frumuseţe estetică!

Lasa 1.500 de euro pe lună la saloanele de frumuseţe!

Pentru că îi place să fie admirată şi să arate mereu impecabil, Liliana Pintilei trece foarte des pragul saloanele de frumuseţe, unde lasă, nici mai mult, nici mai puţin de 1.500 de euro, lunar, pentru întreţinere. „Pe perioada verii, şi nu numai, merg mai des la estetică, masaje pentru întreţinerea corpului, pentru faţă, piele… In fiecare an, merg în luna iunie la chirurgul meu, Michele Pascali, care îmi prepară un tratament de vitamine pentru faţă, un cocktail, care se injectează în toate punctele feţei, gât şi decolteu pentru a menţine pielea cât mai frumoasă! Este natural şi previne îmbătrânirea pielii! Mai fac şi Platelet-rich plasma (PRP), un tratament inovator, pentru reîntinerirea pielii. O dată la un an sau la un an şi jumătate îmi fac un tratament cu acid hialuronic”, povesteşte Liliana care foloseşte pentru faţă şi corp cele mai bune creme de întreţinere.