Românca lui Enrique Iglesias, tentată să adopte un copil!

Apropo.ro / 07.06.2012, 14:02
Românca lui Enrique Iglesias, tentată să adopte un copil!
Liliana Pintilei, cunoscută în România ca românca lui Enrique Iglesias, a devenit recent imaginea unei organizatii din Italia care se ocupă de adopţia internaţională şi de drepturile copiilor orfani.

Acest lucru a sensibilizat-o pe frumoasa româncă, care se gândeşte serios să devină mamă şi să adopte astfel un copil care are nevoie de un cămin în care să crească liniştit, dar şi de un părinte iubitor care să-i ofere siguranţa zilei de mâine.

Liliana Pintilei„Iubesc copiii si vreau să le apăr drepturile, de aceea am acceptat să devin imaginea unei organizaţii care se ocupă de copiii abandonaţi şi fără ajutor, Cifa Onlus şi MSC Crociere, care au făcut un parteneriat! Această societate există de 30 de ani, e renumită şi din câte ştiu au adoptat şi copii din România. Insă din cauza birocraţiei, nu se mai pot adopta în acest moment copii din România şi mi-ar plăcea să pot aduce din nou Cifa Onlus la noi în ţară pentru a ajuta toţi copiii abandonaţi…”, spune Liliana Pintilei, care a fost prezentă în luna mai la Genova, pe vasul de croaziera MSC, la evenimentul organizat de cele două firme pentru realizarea parteneriatului dintre ele.

„M-a sensibilizat atât de tare situaţia lor, încât mă gândesc serios să adopt şi eu un copil, pentru a-l ajuta să aibă o viaţă mai bună!”, spune Pintilei, căreia îi merge destul de bine în Italia, românca fiind „curtată” de mai multe firme de produse şi bijuterii pentru a le face reclamă, contra unor sume deloc de neglijat! De altfel, Liliana Pintilei pregăteşte două noi spectacole de televiziune în Italia.

A făcut şcoala de modelling la Zina Dumitrescu

Liliana Pintilei este actriţă şi model în Italia, acolo unde s-a stabilit în urmă cu 15 ani! Frumoasa româncă şi-a adus aminte că dragostea pentru modă o are de la 14 ani, atunci când a făcut şcoala de modelling la Zina Dumitrescu.

Liliana Pintilei„De la 14 ani am început să cochetez cu modelling-ul şi m-a ţinut până la 31 de ani! Dar de 3 ani de zile nu mai defilez pe podium pentru că m-a atras televiziunea şi am renunţat la modă în favoarea televiziunii. Deşi şi în televiziune lucrez de la 24 de ani! Acum mă concentrez strict pe televiziune, îmi place mai mult, sunt actriţă, joc în piese de teatru şi sunt doar fotomodel pentru reclame şi diverse spoturi publicitare!”, spune Liliana.

„Când m-am apucat de modelling am început în România, la Zina Dumitrescu. Era prin ’94 – ’95! Am făcut şcoala la ea şi am defilat acolo la vârsta de 16 ani. Am defilat şi cu băiatul ei, cu Cătălin!”, a mai completat Liliana Pintilei.

Actriţa româncă i-a înnebunit pe italieni cu pictorialele incendiare din Playboy, dar şi din alte reviste în care şi-a arătat formele cu care a înzestrat-o mama natură!

A fost sau nu cu Enrique Iglesias?

„Ceea ce s-a scris despre mine cu Enrique nu este adevărat. Ne-am cunoscut şi am vorbit la o petrecere în timpul Festivalului de Film din Marrakech – Maroc, dar nu s-a întâmplat nimic între noi. Nu tot ce se scrie este şi adevărat”, spune frumoasa româncă.

Adevărul îl vom afla cel mai probabil în cartea scrisă de Liliana Pintilei, carte care va apărea în curând în Italia, şi poate şi în România.