Romanca Marlene Comanescu, alaturi de DiCaprio in pelicula „J. Edgar”

Apropo.ro / 21.09.2011, 13:30
Romanca Marlene Comanescu, alaturi de DiCaprio in pelicula
Marlene Comanescu, Marlene Manes pe numele de scena, va juca alaturi de celebrul actor Leonardo DiCaprio, in filmul "J. Edgar" regizat de Clint Eastwood.

Leonardo DiCaprio detine rolul principal in pelicula lui Clint Eastwood „J. Edgar”, un film despre cel care se presupune ca a pus bazele organizatiei cunoscuta azi sub numele de FBI – J. Edgar Hoover.

Pentru a intra in pielea personajului, DiCaprio a suferit numeroase transformari, el fiind imbatranit pentru rol, devenit de nerecunoscut. El a trebuit sa il intruchipeze pe Hoover la 40 de ani, si la 70 de ani. Marea incercare actoriceasca pentru Leo a fost aceea de a pretinde ca este si homosexual.

In filmul lui Clint Eastwood joaca si romanca Marlene Comanescu, o tanara in varsta de 24 de ani, din Pitesti, care a reusit sa ii impresioneze pe producatori cu talentul, dar si cu frumusetea ei.

Marlene a plecat in America anul trecut, in speranta ca va cuceri cetatea filmului, si iata ca soarta i-a suras.

Actoria e visul meu de copil. Cand eram mica, petreceam ore intregi interpretand diferite personaje in fata oglinzii. Apoi, in perioada liceului, am luat lectii de la Luminita Borta, o artista apreciata in lumea teatrului din Pitesti”, spune Marlene.

J. Edgar (Trailer) de pe tare.ro

La inceputul anului trecut, ea si sotul ei, Catalin (29 de ani), au decis sa plece in Statele Unite. S-au stabilit in Los Angeles. „Am luat-o de la zero. Am trimis un portret si alte fotografii mai multor agentii de talente. La ceva vreme, am primit un telefon de la Jack Scagnetti, care a scris peste 15 biografii pentru staruri ca Valentino, Laurel si Hardy (Stan si Bran) sau Clark Gable. Am fost chemata pentru un interviu si, spre bucuria mea, am semnat contractul chiar in aceeasi zi”, povesteste actrita cu nume de scena Marlene Manes, pentru Libertatea.

In ultimele luni, Marlene a reusit sa fie distribuita in cateva filme: „Hopelessly in June” (regizor Vincent Brantley), „Detention” (regizor Joseph Kahn, care a facut videoclipuri pentru Britney Spears si Lady Gaga) si „Welcome to people” (regizor Alex Kurtzman). A ajuns in atentia presei dupa ce a fost cooptata sa joace alaturi de Leonardo DiCaprio, Judi Dench si Armie Hammer in „J. Edgar”, pelicula a carei actiune se petrece in anul 1935 si care e regizata de Clint Eastwood.

Filmul va avea premiera in cinematografele din Romania pe data de 9 noiembrie 2011.