Românca Otilia, noua zeiţă a Turciei!

De: Nicoleta Nicolae / 20.01.2015, 10:09
Românca Otilia, noua zeiţă a Turciei!
E de mult ştiut succesul Otiliei din ultimul an, succes atins în urma lansării hitului "Bilionera". Piesa a depăşit 40 milioane de vizualizări pe Youtube dintre care 20 însumează doar videoclipul lansat în septembrie 2014, pe canalul oficial al casei de discuri "JHaps Records".

„Bilionera” este în prezent  numărul 1 cea mai difuzată piesă pe radio în Turcia, timp de nouă săptămâni la rând, subclasati fiind artişti internaţionali precum Marron 5, David Guetta, Pitbull sau Calvin Harris.

Compilaţia, „Dance Hits 2015”, produsă de cel mai ascultat post de radio turcesc, Number 1 FM, este pe locul 2 în topul vânzărilor de produse muzicale din Turcia unde Otilia cu piesa Bilionera ocupa prima poziţie.

În decembrie 2014, Otilia a primit din partea unui designer vestimentar celebru din Turcia o costumaţie de scenă având o valoare estimată de 20.000 dolari, aceasta fiind încrustată cu pietre Swarovski.

Artista a avut parte până în prezent de o serie de evenimente în Turcia, toate fiind în unele dintre cele mai luxoase locaţii precum Mardan Palace (7*) Antalya, deschiderea Hilton, Feryie Istanbul şi multe altele.



În materie de online piesa îşi menţine tendinţa ascendenţa, pe Youtube având o creştere zilnică de aproape 350.000 de vizualizări, jumătate fiind din Turcia continuând cu Grecia, Bulgaria, Italia şi multe altele. În materie de fani pe Facebook, Otilia depăşeşte 250.000 fani în momentul de faţă.

Facebook Otilia: https://www.facebook.com/Otilia.official