Româncă, ucisă în Italia de un necrofil

De: Gabriela Voicu / 13.09.2013, 12:40
Lavinia Simona Ailoaiei, o tânăra originară din Botoșani, în vârstă de 18 ani, a fost ucisă în nordul Italiei, de un italian pe care l-a cunoscut pe internet.

Lavinia Simona Ailoaiei, o tânăra originară din Botoșani, în vârstă de 18 ani, a fost ucisă în nordul Italiei, de un italian pe care l-a cunoscut pe internet. În mediul virtual tânăra era cunoscută sub pseudonimul Dora, iar bărbatul se numește Andrea Pizzocolo, are 41 de ani, este contabil și are o fiică în vârstă de 5 ani.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Trupul neînsuflețit al româncei a fost găsit pe un câmp. Ea locuia în Lodi și abia împlinise 18 ani. Botoșăneanca s-a întâlnit pe 4 septembrie cu italianul într-un motel din Lombardia și au făcut sex. Două zile mai târziu s-au întâlnit din nou, la același motel, iar ea a fost strangulată în urma unor jocuri erotice.

Andrea Pizzocolo

Italianul a filmat chinul fetei din mai multe unghiuri, pas cu pas. Procurorii sunt convinși că au de-a face cu o crimă cu premeditare. În filmare se vede cum ucigașul scoate cabluri electrice de sub cearșaf, le leagă de gâtul fetei și le strânge până când aceasta nu mai respiră. Se crede că Pizzocolo voia să realizeze un film snuff, în care victima moare în fața camerelor, în urma abuzurilor și violenței sexuale, urmând să vânda materialul pe internet.

Buletinul Laviniei Ailoaiei

Criminalul a fost găsit și, după 9 ore de interogări, a recunoscut că românca fusese în compania lui. Pe lângă crimă, bărbatul a fost acuzat și de necrofilie. După ce a strangulat-o pe Lavinia, el i-a luat trupul neînsuflețit și a dus-o la alt motel, unde a făcut sex cu ea. Polițiștii au găsit corpul fetei dezbrăcat, iar fața ei era acoperită cu un prosop.

La locuința lui Pizzocolo au fost găsite și alte clipuri în care apăreau femei torturate și acte de necrofilie; este posibil ca italianul să fi făcut mai multe victime. Deși nu există încă dovezi că Pizzocolo este asasin în serie, polițiștii au adus în discuție alte două crime petrecute în Lodi: în 2011, a fost găsit corpul dezmembrat al unei femei marocane, iar cu 10 ani înainte fusese descoperit trupul unei tinere de 25 de ani, care a murit strangulată. Ancheta este în desfășurare.