Româncele fatale care au înnebunit bărbaţii de la Hollywood

De: Cătălina Matei / 07.11.2011, 13:43
Româncele fatale care au înnebunit bărbaţii de la Hollywood
România e plină de femei frumoase, iar unele dintre ele au ajuns să pună pe jar inimile bărbaţilor de la Hoolywood. Mădălina Ghenea, Alina Puşcău şi Lili Sandu sunt doar câteva dintre acestea.


Mădălina Ghenea
Olteancă fierbinte… frige rău!
Originară din Slatina, judeţul Olt, Mădălina Ghenea a plecat în Italia pe când avea 14 ani, încurajată de mama ei, care a sprijitnit-o de la început în cariera ei de manechin. Cu un corp aproape perfect şi un chip ce i-a fost comparat de multe ori cu cel al Angelinei Jolie şi, mai nou, cu cel al Evei Mendes, Mădălina a ajuns rapid pe coperţile revistelor de modă, în reclame, dar şi în filme. Şi se pare că l-a cucerit pe Leonardo DiCaprio, căci paparazzii i-au surprins pe cei doi împreună pe terasa unui hotel din Australia, unde actorul filmează pentru „Marele Gatsby”. Deşi nu a recunoscut clar şi răspicat povestea ei de dragoste cu DiCaprio, românca pare că profită din plin de atenţia pe care presa din toată lumea i-o acordă acum, mai ales că se află în plină promovare al celui mai recent film în care joacă: „I soliti idioti”. Nu doar Leonardo este unul dintre celebrii ei iubiţi, căci despre Mădălina s-a mai scris că ar fi fost implicată într-o relaţie cu Eros Ramazzotti, după ce a apărut în videoclipul cântăreţului.

Alina Puşcău
Toţi bărbaţii o vor de nevastă!
Ea nu şi nu… Se pare că românca, unul dintre cele mai apreciate modele de la Victoria’s Secrets, şi-a încheiat relaţiile cu dicerşi domni de la Hollywood din cauza dorinţei lor arzătoare de a o lua de nevastă şi de a-şi întemeia o familie. Însă Alina nu renunţă la cariera ei de maenchin şi nici la cea de actriţă, la care aspiră de ceva vreme. De altfel, românca a avut parte de o apariţie fierbine în „Conan”, unde a filmat câteva scene topless. După ce a câştigat „Elite Model Look”, pe când avea doar 16 ani, Alina a fost remarcată de Jean Paul Gaultier şi a început să lucreze pentru Vogue, Glamour, Harper’s Bazaar şi Victoria’s Secrets. Timp de doi ani a fost iubita actorului Vin Diesel, însă acesta îşi dorea un copil, iar la cei 20 de ani, cât avea pe atunci românca noastră, nici nu se punea în discuţie o eventuală sarcină. S-au despărţit, iar apoi Alina s-a îndrăgostit de regizorul Brett Ratner, a căror poveste de dragoste a ţinut patru ani. La un moment dat, presa americană a scris că s-ar fi păruit cu Lindsay Lohan de dragul lui Brett. Însă nici această relaţie n-a avut un final fericit, căci Brett a vrut să o ia de nevastă, iar Alina, care acum are 30 de ani, a considerat că nu este cazul să-şi schimbe starea civilă.

Lili Sandu
Confundată cu Kim Kardashian
De câţiva ani, Lili Sandu trăieşte în Statele Unite, unde studiază actoria la o şcoală din Los Angeles, iar în cercul ei de prieteni se regăsesc şi numeroşi actori cunoscuţi. Poate şi d-asta paparazzii au surprins-o pe Lili în compania fostului soţ al lui Halle Berry, Gabriel Aubry, şi au presupus că acesta are o realaţie cu… Kim Kardashian. Pe Lili nu a supărat-o comparaţia cu vedeta americană, ba chiar s-a simţit flatată, în schimb, au deranjat-o articolele care vorbeau de relaţia dintre ea şi Gabriel, românca negând orice poveste de dragoste.

Anamaria Ferenz
I-a făcut ochi dulci lui Keanu Reeves
Visul unei cariere în SUA a cucerit-o şi pe Anamaria Ferentz, care s-a stabilit de ceva timp dincolo de Atlantic. Până când v-a înregistra un album de succes cu vreun producător american, cântăreaţa îşi face poze cu actori celebri. Keanu Reeves este cea mai recentă „cucerire”, după spusele unui apropiat al artistei, care a declarat pentru un tabloid că cei doi s-au pozat împreună, ba chiar au şi flirtat puţin.
Cătălina Matei