Romani arestati la Paris pentru furt din bancomate

Apropo.ro / 10.01.2012, 09:41
Romani arestati la Paris pentru furt din bancomate
Doi romani au fost arestati in noaptea de duminica spre luni sub acuzatia de furt din bancomate, intr-o parcare din arondismentul al VIII-lea, langa Champs Elysees din Paris, Franta.

Politistii francezi au arestat doi romani sub acuzatia de furt din bancomate, intr-o parcare din Paris. Autoritatile i-au surprins pe infractori in timp ce fortau intrarea unui local tehnic in interiorul caruia au incercat sa se ascunda.

Politistii au gasit asupra celor doi barbati de origine romana, a caror identitate si varsta nu au fost precizate, un pistol fals, doua valize cu haine si suma de 2.600 de euro in numerar, dar si 20 de tije si zece role de banda adeziva cu fata dubla, materiale care pot fi utilizate la furtul din distribuitoarele automate de bancnote.

„Acest tip de materiale este cunoscut serviciilor de politie”, a declarat o sursa apropiata dosarului. „Utilizatorii introduc cardul in fanta bancomatului, formeaza codul pin si asteapta bancnotele degeaba. Cardul este retunat, dar bancnotele raman blocate din cauza bandei adezive. Ulterior, infractorii revin si recupereaza linistiti banii”, a descris sursa citata modul de operare.

Citeste mai multe detalii despre cei doi romani arestati la Paris, pe Mediafax