România a cîștigat turneul amical din Cipru

Apropo.ro / 21.02.2004, 14:44
România a cîștigat turneul amical din Cipru
Selecționata divizionara a României a cîștigat turneul amical din Cipru, dupa ce a învins, sîmbata, la Nicosia, cu scorul de 3-0 (1-0), reprezentativa Ungariei, în finala competiției. Golurile au fost marcate de Mihuț '11, Danciulescu '89 și Caramarin '90+2.


Selecționata divizionara a României a cîștigat turneul amical din Cipru, dupa ce a învins, sîmbata, la Nicosia, cu scorul de 3-0 (1-0), reprezentativa Ungariei, în finala competiției.

Golurile au fost marcate de Mihuț ’11, Danciulescu ’89 și Caramarin ’90+2. În minutul 32, Tokoli a ratat un penalti acordat Ungariei în urma unui fault în careu, trimițînd mingea pe lînga poarta aparata de Curca.

Selecționerul Anghel Iordanescu a folosit urmatoarea echipa: Curca – Mihuț, Iencsi (Rada ’46), M.Constantin, Stancu - Fl.Petre (Caramarin ’77), Pleșan, Alexa (Ghionea ’90+1), Cristea (Fl.Lungu ’87) – Marica (Danciulescu ’60), T. Moldovan (D.Niculae ’56).

Capitanul echipei naționale în acest meci, arbitrat la centru de cipriotul Costas Kapitanis, a fost fundașul rapidist Adrian Iencsi.

Lotul antrenat de Anghel Iordanescu va reveni, duminica dimineața, în România.

Mediafax