Romania a obtinut un egal trist in fata Frantei

Apropo.ro / 12.10.2008, 00:18
Romania a obtinut un egal trist in fata Frantei
Nationala Romaniei a reusit sa obtina doar un rezultat de egalitate in fata Frantei, desi a condus cu 2-0.

Nationala Romaniei a reusit sa obtina doar un punct in fata Frantei, dupa ce a incheiat la egalitate, scor 2-2, partida din preliminariile CM 2010, disputata la Constanta.

Tricolorii au inceput in forta jocul si dupa numai 17 minute conduceau cu 2-0 prin golurile marcate de Florentin Petre si Dorin Goian, cel din urma reusind sa marcheze golul cu numarul 1.000 din istoria nationalei.

Din pacate, elevii lui Piturca au facut pasul inapoi prea devreme si au incercat sa ii surprida pe francezi doar pe contraatac, fiind imediat taxati de "cocosii galici", care au pus stapanire pe mijlocul terenului.

Ribery, cel mai bun jucator al oaspetilor, reuseste sa reduca din diferenta, in minutul 37, si reaprinde sperantele francezilor.

In cea de-a doua repriza, Romania nu a mai contat deloc in atac, elevii lui Domenech s-au napustit in atac si numai paradele de exceptie ale "Pisicii" au pastrat avantajul minim pentru tricolori.

Insa, in minutul 69 francezii reusesc egalarea prin Gourcuff, care prinde un sut fenomenal de la 30 de metri, mingea loveste transversala dupa care intra in plasa portii noastre, Lobont avand o parte din vina la acest gol.

Meciul se incheie la egalitate, iar romanii raman cu un gust amar, deoarece la un moment dat puteam obtine mai mult in acest meci. S-a demonstrat inca o data teoria care spune ca 2-0 este cel mai periculos scor in fotbal.

Romania: 1. Lobont – 2. Ogararu, 4. Tamas, 15. D. Goian, 3. Rat – 6. G. Muresan, 5. Chivu – 7. Fl. Petre, 11. Cocis, 10. Mutu – 9. Marica.
Antrenor Victor Piturca.

Franta: 1. Mandanda – 2. Sagna, 5. Boumsong, 3. Abidal, 13. Evra – 4. Vieira, 8. Toulalan – 7. Ribery, 14. Gourcuff, 6. Malouda – 12. Henry.
Antrenor: Raymond Domenech.

Spune aici ce i-a lipsit Romaniei sa obtina victoria impotriva Frantei

Ce sanse crezi ca mai are Romania pentru calificarea la CM 2010?

Imagine: Mediafax Foto