România a pierdut finala mica la Turneul celor Opt Națiuni

Apropo.ro / 30.12.2006, 13:16
România a pierdut finala mica la Turneul celor Opt Națiuni
Naționala de handbal masculin a României a pierdut finala pentru locul trei la Turneul celor Opt Națiuni, de la Bologna, dupa ce a fost învinsa de Grecia, cu scorul de 31-30 (12-12). Cele mai multe goluri ale României au fost marcate de V.



Naționala de handbal masculin a României a pierdut finala pentru locul trei la Turneul celor Opt Națiuni, de la Bologna, dupa ce a fost învinsa de Grecia, cu scorul de 31-30 (12-12).

Cele mai multe goluri ale României au fost marcate de V. Mazilu și Sadoveac – câte opt, în timp ce principalul marcator de la greci a fost Youtsas, cu cinci goluri.

Finala pentru locurile cinci-șase a revenit Estoniei, care a dispus de Algeria, cu scorul de 37 – 24, în timp ce finala pentru locurile șapte-opt a fost câștigata de Bulgaria, care a trecut de Qatar, cu scorul de 34-28.

În finala mare se întâlnesc reprezentativele Italiei și Muntenegrului.

Sâmbata, handbaliștii români vor reveni în țara, urmând sa se reuneasca din nou, pe 2 ianuarie, la Constanța, în vederea disputarii meciurilor oficiale din grupa de calificare în play-off-ul CE din 2008. Prima partida va avea loc pe 4 ianuarie, la Constanța.

Mediafax