România ar putea sa nu-l aiba ca adversar pe Nedved

Apropo.ro / 04.08.2004, 10:04
România ar putea sa nu-l aiba ca adversar pe Nedved
Fotbalistul ceh Pavel Nedved a anunțat ca se va retrage din reprezentativa Cehiei, adversara României în preliminariile Cupei Mondiale din 2006, pentru a se dedica echipei sale de club Juventus Torino. Nedved a facut aceasta declarație înainte de festivitatea Golden Foot,

Fotbalistul ceh Pavel Nedved a anunțat ca se va retrage din reprezentativa Cehiei, adversara României în preliminariile Cupei Mondiale din 2006, pentru a se dedica echipei sale de club Juventus Torino.

Nedved a facut aceasta declarație înainte de festivitatea Golden Foot, trofeu cîștigat în acest an chiar de mijlocașul ceh. „Am discutat deja cu selecționerul Karel Bruckner și voi lua o decizie înainte de primul nostru meci de calificare pentru Cupa Mondiala din 2006, care va avea loc pe 1 septembrie. Nu mi se pare corect sa ma accidentez în timp ce joc pentru Cehia, în contextul în care Juventus îmi platește salariul. Pentru echipa mea de club trebuie sa dau totul”, a spus Nedved.

Potrivit agentului jucatorului, Zdenek Nehoda, citat de AFP, fotbalistul de la Juventus  intenționeaza sa se retraga din naționala, din cauza deselor accidentari, dar a precizat ca Nedved nu a luat o decizie definitiva.

Nedved a participat la Euro-2004, contribuind la succesul echipei Cehiei, care a fost eliminata în semifinale, în partida cu Grecua, scor 0-1, meci în care Nedved a fost accidentat și a fost schimbat.

În preliminariile Cupei Mondiale din 2006,  Cehia face parte din aceeași grupa cu România, Finlanda, Armenia și Macedonia.

Mediafax