Romania – Argentina: 30-26

Apropo.ro / 20.01.2009, 08:39
Romania - Argentina: 30-26
Romania a invins Argentina cu scorul 30-26 in meciul cu numarul trei contand pentru Campionatul Mondial de Handbal, scrie Prosport.

Baietii antrenati de Ayhan Omer au inceput bine partida si au condus de la inceput cu trei goluri diferenta. Dupa acest start lansat, Romania si-a aratat din nou fata urata din meciul cu Ungaria si a fost egalata de nationala pumelor spre finalul primei reprize.

Din fericire in ultimul minut al primei reprize, antrenorul "pumelor" a luat decizia de a scoate portarul si de a-l inlocui cu un jucator de camp, iar aceasta decizie l-a pus pe Sandu Iacob in situatia de a marca cu poarta goala de la mare distanta.

A doua repriza a inceput cu echipa noastra mai decisa sa transeze partida in favoarea noastra si echipa Romaniei si-a construit repede un avantaj de 4 goluri. Dupa o tentativa timida a "pumelor" de a reveni in joc, Romania nu si-a mai lasat adversarul sa scape. Echipa noastra a practicat uneori un handbal modern, in viteza, in fata unui adversar determinat, tehnic si spectaculos, asa cum este orice echipa din Tara Tangoului.

Mai multe detalii despre meciul Romanei, pe Prosport.ro

 

Sursa foto: MediafaxFoto