România fara reprezentanti în semifinalele

Apropo.ro / 26.02.2004, 10:14
România fara reprezentanti în semifinalele
Ultimii pugiliști români prezenți în sferturile de finala ale Campionatelor Europene de box din Croația au ratat, miercuri, calificarea în semifinalele competiției, informeaza site-ul oficial al turneului. Primul eliminat a fost Waldemar Cucereanu (categoria 54

Ultimii pugiliști români prezenți în sferturile de finala ale Campionatelor Europene de box din Croația au ratat, miercuri, calificarea în semifinalele competiției, informeaza site-ul oficial al turneului.

Primul eliminat a fost Waldemar Cucereanu (categoria 54 kilograme), care a fost învins la puncte, scor 46-30, de rusul Ghenadi Kovalov.

În limitele categoriei 57 kilograme, Viorel Simion a fost învins tot la puncte, cu scorul de 65-41, de germanul Vitali Taibert.

La categoria 75 kilograme, rusul Gaidarbek Gaidarbekov a dispus, prin inferioritatea adversarului în repriza a treia, de Marian Simion, în timp ce Dorel Simion (categoria 69 kilograme) a ratat calificarea în semifinale, fiind învins la puncte, scor 45-28, de francezul Xavier Noel.

Mediafax