România în grupa a II-a semifinala

Apropo.ro / 12.12.2005, 10:06
România în grupa a II-a semifinala
Reprezentativa de handbal feminin a României va evolua în grupa a II-a semifinala, în compania selecționatelor Braziliei, Germaniei și Danemarcei, la Campionatul Mondial de handbal de la Sankt Petersburg. Astfel, România va juca, luni, 12 decembrie, în compania Braziliei, în timp

Reprezentativa de handbal feminin a României va evolua în grupa a II-a semifinala, în compania selecționatelor Braziliei, Germaniei și Danemarcei, la Campionatul Mondial de handbal de la Sankt Petersburg.

Astfel, România va juca, luni, 12 decembrie, în compania Braziliei, în timp ce în celelalte partide din grupa 2 se vor întâlni Germania – Franța și Danemarca – Ucraina.

Tot, luni, în grupa I semifinala vor juca Croația – Ungaria, Rusia – Coreea  de Sud și Olanda – Norvegia.

Marți, 13 decembrie, România va juca în compania Germaniei, în timp ce Ucraina va întâlni Brazilia, iar Franța – Danemarca.

În grupa I vor avea loc partidele: Coreea de Sud – Croația, Ungaria – Olanda și Norvegia – Rusia.

Miercuri, 14 decembrie, va fi zi de pauza, în timp ce joi, 15 decembrie, România va juca în compania Danemarcei, iar Brazilia cu Franța și Germania cu Ucraina.

În grupa 1, pe 15 decembrie vor avea loc partidele Olanda – Coreea de Sud, Rusia – Ungaria, Croația – Norvegia.

Vineri, 16 decembrie, va fi zi de pauza, iar sâmbata, 17 decembrie, vor avea loc partidele pentru locul 7, prima semifinala, între ocupanta primului loc din grupa 1 cu echipa clasata pe locul doi în grupa a II-a și semifinala dintre formația de pe locul 1 din grupa II și echipa de pe locul II din grupa I.

Duminica, 18 decembrie, se vor disputa meciurile pentru locul cinci, locul trei, precum și finala.

Mediafax