Romania pierde cu Grecia si calificarea la JO se amana

De: Mirel Mircea / 06.03.2008, 10:55
Romania pierde cu Grecia si calificarea la JO se amana
Romania a fost invinsa de Grecia, scor 7-8, si amana calificarea la JO de la Beijing

Romania a fost invinsa de Grecia, scor 7-8, in derbiul grupei A al turneului preolimpic de polo de la Oradea si amana calificarea la JO de la Beijing.

La capatul unui meci in care ambele echipe si-au impartit dominarea, "national" lui Hagiu a fost invinsa de catre Grecia printr-un gol marcat cu 24 de secunde inainte de finalul partidei.

Romania ramane in cursa pentru calificarea la Jocurile Olimpice, dar de pe locul secund in grupa, victoria in ultimul meci, cel de azi, de la ora 20:30 (in direct pe TVR 2), cu Kazahstan, fiind indispensabila pentru a avea un joc mai usor in sferturi, cel mai probabil in fata Canadei.

Totusi, daca Grecia va pierde ultimul meci, cu Rusia, si Romania va invinge la scor Kazahstanul, vor fi trei echipe cu cate opt puncte, sansele Romaniei de a se califica direct in semifinale fiind destul de mari.

Marcatorii echipei Romaniei au fost C. Radu 4, Busila, Dina si Bonca, cate 1, in timp ce pentru Grecia au marcat Kokkinakis 2, Ntsokas 2, Thomakos 1, Theodoropoulos 1, C. Afroudakis 1, G. Afroudakis 1

Trimite urari de Martisor prin FREE SMS!