România va fi o țară exotică, peste 90 de ani!

Apropo.ro / 09.08.2012, 17:40
România va fi o țară exotică, peste 90 de ani!
Specialiștii NASA susțin că, în mai puțin de un secol, România va avea doar două anotimpuri și mult mai puține animale sălbatice. Ea va deveni o țară exotică.

Potrivit specialiștilor NASA, Europa va fi lovită de „Marea Încălzire”, acest lucru va transforma țara noastră în una exotică, cu două anotimpuri: vară și foarte-vară.

Peste aproximativ 90 de ani, România nu va mai avea animale sălbatice precum urșii, dar vor dispărea și multe insecte și specii de păsări. Ele vor fi înlocuite de unele noi, necunoscute încă!

Așa cum ne cresc acum în grădini corcoduși, tei sau nuci, peste 90 de ani vom vedea cum cresc palmierii sau cocotierii. Gazonul pârjolit va fi acoperit cu nisip. Anotimpul iarna nu va mai exista.

Specialiștii români contrazic declarațiile reprezentantului NASA, argumentând faptul că ne așteaptă o mini-eră glaciară. Savanții britanici ne împărtășesc părerea.

Până atunci, se vor mai schimba multe pe Terra. Multe dintre limbile vorbite astăzi nu vor mai exista, peste 80% din suprafața pădurii amazoniene se va pierde din cauza concentrației mari de CO2, iar nivelul oceanelor și al mărilor va crește considerabil, dar și multe altele.