Romanian Fashion Week de Iasi

Apropo.ro / 12.05.2008, 12:06
Romanian Fashion Week de Iasi
Iasul si-a deschis portile timp de doua zile pentru cea de-a XI-a editie a Romanian Fashion Week.

Iasul si-a deschis portile timp de doua zile pentru cea de-a XI-a editie a Romanian Fashion Week. Editia 2008 a fost plina de colectii reusite, materilale, accesorii diverse si stiluri total diferite.

Prima seara a festivalului a fost deschisa de colectia porno-sic a designerului Razvan Ciobanu. Acesta este de parere ca in acest an este la moda femeia "rea", dura, care asculta punk si nu ii este teama sa strige ca "o doare-n cot" de restul lumii.

Mircea Barbulescu propune stilul "rock and roll" in moda feminina a acestui an iar tanarul designer Claudia Castrase merge pe culori reci si geoetrie pentru a evidentia usor formele corpului.

andreea raic-the one Ce-a de-a doua seara a festivalului a fost deschisa de colectia masculina a Irinei Marinescu si a fost incheiata de Irina Schrotter.

Show-ul pregatit de Irina pe ritmuri de Buddha Bar si etno-gipsy, cantate de Damian Draghici si Dj Wanda, a incantat publicul din sala. Aceasta a pregatit o colectia pret-a-porter toamna-iarna 2008/2009 inspirata din moda americana "old school", ca un tribut adus rochiilor de Oscar ale anilor ’50-’60.

Designerul reinventeaza mantonul prin faze intermediare de la vesta lunga la palton, pardesiu si chiar rochie de seara.

Piesa de rezistenta, o reprezinta o rochie de sera lunga, albastra prezentata de Andreea Raicu. Pe podium alaturi de Raicu au mai defilat Diana Dondoe, Andreea Diaconu si Diana Moldovan.

Foto:The One