Romanian Music Awards, în imagini

Apropo.ro / 11.06.2012, 12:01
Romanian Music Awards, în imagini
Vineri, la Romanian Music Awards 2012, artiştii care au urcat pe scena celei de-a zecea edţii au depăşit toate aşteptările. Piata Mihai Viteazu din Craiova a devenit neîncăpătoare, cu un public de peste 60.000 de oameni.

Începand cu ora 19.00, vedetele au impresionat defilând pe covorul roşu. Dacă Giulia şi-a făcut apariţia la bratul lui Vlad Huidu arătând senzaţional la două luni după naştere, Andreea Bănică a fost o prezenţă extrem de sexy la braţul lui Cătălin Botezatu, aflat pentru prima dată la Romanian Music Awards. CRBL şi soţia lui, Elena – gazdele evenimentului- au optat pentru un look clasic, în timp ce Alex Velea şi soţia lui au fost cel mai exotic cuplu de pe covorul rosu. Alina Crisan, alias Alinka, a venit însoţită de Nick Kamarera.

Aşa cum era de aşteptat, artiştii şi-au lansat noile piese pe scena Romanian Music Awards. Connect-R si-a prezentat în exclusivitate noul videoclip pentru „Vara nu dorm”, Alex Velea a lansat noul single „Minim doi” înconjurat de o armata de dansatori, Cornel Ilie şi-a pus inima pe tavă în faţa publicului cântând noul single marca Vunk, „Scapă-mă de ea”, iar Nick de la N&D a adus în premiera noul lui proiect, „No Rules”, cu care spera să recucerească clasamentele muzicale.

La fiecare dintre cele 14 categorii, castigatorii au fost:
Best Album
Guess Who – Tot Mai Sus

Best Dance
Deepside Deejays – Stay With Me Tonight

Best Female
Alexandra Stan Ft. Carlprit – 1.000.000

Best Video
LukOne & deMoga Ft. Liviu Teodorescu – Electronic Symphony

Best Live
Voltaj

Best Hip Hop
Grasu XXL Ft. Guess Who – Lala Song

Best Group
DJ Project & Adela Popescu – Bun Ramas

Best Male
CRBL – Kboom (Ft. Helen)

Best New Act
Alex Mica – Dalinda

Best Pop
Alex Velea – Whisper

Best Song
Laurentiu Duta Ft. Andreea Banica – Shining Heart

Best Dj
Nick Kamarera & Alinka – Get A Life (Mama Yette)

Best Rock
Vunk Ft. Antonia – Pleaca
Best Website
smileyonline.ro