Românii au talent 2018: Ce ţinute au purtat Andra şi Mihaela Rădulescu – Imagini în premieră

De: Cristiana Trifu / 16.02.2018, 14:58
Românii au talent 2018: Ce ţinute au purtat Andra şi Mihaela Rădulescu - Imagini în premieră
Sezonul 8 Românii au talent începe pe 16 februarie. În fiecare vineri seara, de la 20:30, telespectatorii vor urmări show-ul suprem şi vor avea parte de magia talentului, care le va aduce bucurie, emoţie şi foarte multă distracţie.

Emisiunea îi va avea ca juraţi pe Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu, cei care vor decide care dintre concurenţii din preselecţii vor ajunge în etapa următoare sau pe care, graţie golden buzz-ului – aşa cum s-a întâmplat la Românii au talent din 2017, fiecare dintre cei patru juraţi, dar şi prezentatorii Smiley şi Pavel bartoş, îi pot alege pentru a-i trimite direct într-una dintre semifinalele concursului.

 În prima ediţie a emisiunii îi vom vedea pe cei patru juraţi dansând împreună cu publicul, iar pe Smiley şi Pavel analizând cu foarte mare atenţie momentul artistic prezentat cu bucurie de aceştia.

Unul dintre concurenţi, plin de energie, revine la bis şi are parte şi de susţinători de seamă pe scenă. Chiar dacă iniţial îşi simţea emoţiile „îngheţate”, melodia aleasă pentru preselecţii i-a inspirat pe Andi, Mihaela, Andra şi Florin, care nu au stat prea mult pe gânduri pentru a i se alătura. Împreună au creat un moment savuros, care a stârnit reacţii extraordinare în sală. „O să ne bântuie mulţi ani de acum înainte. Iar anul ăsta, indiferent de ceea ce am vrea noi să facem, va fi una dintre semnăturile sezonului”, spune Andi Moisescu.

În fiecare vineri seară, de la 20.30, românii de pretutindeni vor urca pe scenă şi vor face Marea Unire a Talentului într-o sărbătoare cât un sezon, anunţă Pro TV.

Bucuros că aşteptarea a luat sfârşit şi că în scurt timp va începe sezonul 8, Andi Moisescu a declarat: „Acest sezon este puţin diferit, deoarece ne-am propus să descoperim talentul autohton, răspândit peste tot în lume. Nu a fost uşor, dar a fost mai multă emoţie şi surpriză pentru noi. Continuă să mă uimească românii cu capacitatea lor de a surprinde, unii concurenţi au bătut chiar mii de kilometri în efortul lor de a ne arăta de ce sunt în stare”.

Încântată că a descoperit şi în acest sezon talentul în cele mai diverse forme, Mihaela Rădulescu a spus: ”Va fi un sezon ca un blockbuster, plin de trăiri de tot felul. Preselecţiile au fost încărcate de emoţii, iar concurenţii mai determinaţi ca niciodată, creativi, şi cu o dorinţă aprigă de a arăta cine sunt cu adevărat. Ne-au uimit foarte mulţi români dintre cei care au avut curajul să urce pe scenă şi cred că o să vă placă tot ce veţi vedea şi veţi simţi din 16 februarie”.

Florin Călinescu a spus: ”Am observat la românii plecaţi din ţară o existenţă a spiritului românesc, a spiritualităţii şi a patriotismului. În acest sezon, la preselecţii, am văzut talente de toate felurile, din toate domeniile. Emoţional am apăsat pe butonul auriu, dar în rest am văzut de toate: concurenţii dansează, cântă, recită, merg pe sârmă, fac magie, improvizează şi aşa mai departe. Sunt foarte mulţi talentaţi în multe laturi ale manifestării omeneşti”.

Andra a completat: ”Sezonul 8 Românii au talent va fi unul surprinzător din toate punctele de vedere. Întotdeauna mă întreb daca mai sunt talente de descoperit, momente pe care nu le-am văzut încă pe scenă, dar românii ne demonstrează în fiecare an că sunt extraordinari, că ascund foarte multe poveşti şi abilităţi incredibile. Am văzut numere cu adevărat spectaculoase, concurenţi extrem de ambiţioşi, care nu au lăsat nimic să-i abată de la drumul lor şi de la ceea ce-şi doresc”.

”Ne-am propus să aducem pe scenă în acest sezon oameni deosebiţi, cu poveşti impresionante şi plini de talent. Aşa că i-am ascultat cu atenţie pe cei patru juraţi, am pornit căutările şi am luat lumea-n lung şi-n lat. A fost de bun augur, pentru că am descoperit români extraordinari în afara graniţelor, care s-au bucurat foarte mult că am mers după ei. Nouă ni se pare că este unul dintre cele mai interesante sezoane Românii au talent de până acum, pentru că vom cunoaşte concurenţi care, indiferent de greutăţi, au luptat pentru a-şi împlini marele vis, acela de a se realiza şi de a se arăta în faţa celor de acasă”, au spus Smiley şi Pavel Bartoş.