“Românii au talent”, a şasea ediţie: dans şi umor (video)

De: Cătălina Matei / 24.03.2012, 07:00
“Românii au talent”, a şasea ediţie: dans şi umor (video)
“Romanii au talent”, show-ul difuzat de PRO TV vineri de la ora 20:30, nu conteneşte în a-şi uimi telespectatorii. În cea de-a şasea ediţie, scena este luată din nou cu asalt de talentaţi din toate colţurile ţării.

La malul mării, în Constanţa, primul talentat care s-a arătat în faţa juriului a fost Radu Chiriac în vârsta de 34 de ani, de profesie sunetist. El a reuşit să-i impresioneze pe cei trei juraţi, trecând cu trei de „Da” în etapa următoare a emisiunii Românii au talent. VEZI VIDEO

Un alt număr bun a fost cel al trupei „Upgrade„, un grup de băieţi care i-au lăsat mască pe juraţi cu acrobaţiile lor. „A fost un spectacol la care ne-am uitat cu toţii cu gura căscată. Ăsta e lucrul care contează cel mai mult în emisiunea asta”, le-a spus Andi Moisescu.

Dansul prezentat de Lupu Adriana şi Boghian George a fost unul dintre cele mai frumoase momente de la Iaşi. VEZI VIDEO

Şi Timişoara a început în forţă. Numărul doamnei Angela a fost total neaşteptat: la vârsta de 54 de ani aceasta a prezentat un număr de contorsionism. Dorinţa ei a fost să demonstreze tuturor că vârsta nu trebuie să-ţi impună nicio limită! Şi a reuşit pentru că merge în etapa următoare cu trei de „Da”! VEZI VIDEO

Surpriza de la Timişoara a fost revenirea pe scenă a doi membri ai trupei DFC, cei care alături de Robo, au fost prezenţi şi în prima ediţie a show-ului Românii au talent. De data aceasta Paco şi Soni au venit într-o nouă formulă, alături de doi puşti extraordinari. Momentul lor i-a convins pe jurati şi au trecut spre etapa următoare! VEZI VIDEO


Bucureştiul nu s-a lăsat mai prejos şi a aruncat în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro un super talentat: Rotaru Răzvan, în vârsta de 24 de ani din Buzău. Motivul pentru care Răzvan a venit la acest concurs, după cum el a declarat, a fost pentru a face oamenii să zâmbească, ceea ce a şi reuşit. „M-am uitat la el şi mi-am dat seama că se respecta zicala: sezonul şi faţa! A fost delicious” a declarat Andi Moisescu.


Trupa Hypnosis din Braşov s-a jucat cu focul la propriu şi a convins juriul cu un moment spectaculos de pirotehnie. „La voi a fost pentru prima oară când am privit relaxat de la început până la sfârşit un spectacol frumos pe bază de foc. Bravo!” a fost comentariul lui Andi Moisescu.

În ediţia viitoare, difuzată pe 30 martie, juriul ia deciziile finale, aşa că telespectatorii vor afla cine sunt concurenţii care se vor lupta în cele 5 semifinale live ale show-ului Românii au talent.