„Românii au talent”, ediţii live într-un decor nou!

De: Nicoleta Nicolae / 08.05.2015, 11:00
În această seară, PRO TV difuzează prima ediţie live a emisiunii "Românii au talent".


Smiley, Pavel Bartoş, alături de juraţii Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis vor începe show-ul într-o casă nouă, într-un decor total schimbat!

Pentru prima dată, decorul „Românii au talent” este similar celui folosit în platourile din Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii. Întregul decor va fi format din foarte multe lumini inteligente performante, o scenotehnică impresionantă, care vor face ca show-ul să fie spectaculos, unic în România.

Sute de specialişti în televiziune vor lucra la această producţie grandioasă. Pentru fiecare semifinală live, echipa de producţie va folosi 14 camere full HD, foarte multă tehnologie şi suprafeţe de ecrane led fără precedent, ecranul principal de 10×5 metri fiind cel mai performant din ţară la momentul actual. Suprafaţa uriaşă de ecrane led va acoperi jumătate din decor, ceea ce va face ca la numărul fiecărui concurent să se creeze un decor virtual, care va continua până în gradene.

O altă noutate în decorul show-ului e reprezentată de două jumătăţi perfecte de cerc, cu suprafeţe foarte mari, amplasate pe părţile laterale ale scenei, ale căror raze din fâşii de led vor completa proiecţiile gândite pentru fiecare moment. Masa juraţilor va fi sezonul acesta reprezentată de un podium oval, complet luminat, situat între gradene şi scenă. Începând cu acest sezon, spectacolul de la „Românii au talent” se mută în localitatea Ştefăneşti, judeţul Ilfov.