“Românii au talent” la pizza, vioară şi bellydance (video)

De: Cătălina Matei / 14.04.2012, 07:00
“Românii au talent” la pizza, vioară şi bellydance (video)
În Vinerea Mare, telespectatorii PRO TV au avut parte de cea de-a doua semifinală a supershow-ului “Românii au talent”.

Încă 12 concurenţi au intrat în ring pentru marele premiu de 120.000 de Euro şi titlul de cel mai talentat român. Semifinaliştii din ediţia de vineri, 13 aprilie, au promis un show complet, cu ingrediente dintre cele mai diverse.

Dintre cei 12 concurenţi, doar trei au ajuns în marea finală de pe 11 mai. Cei care au decis au fost atât publicul cât şi juriul. În urma voturilor telespectatorilor, s-a facut un top 4 al primilor clasaţi. Doi dintre ei au mers direct în etapa următoare, iar juriul a ales încă un finalist dintre cei clasaţi pe locurile 3 şi 4 la „Românii au talent”.

Dansatorii care s-au luptat în cea de-a doua semifinală sunt şi ei unul şi unul: Adrian Pintilie şi Sorin, cei doi băieţi din Timişoara care au demonstrat că prin perseverenţă poţi ajunge acolo unde îţi doreşti, Dalma Szatan din Cluj, care a impresionat juriul nu doar cu dansul, dar şi cu coregrafia proprie, trupa Gold Mask şi Vlad Jucan, belly-dancer-ul din Cluj, un exemplu clar al faptului că pasiunea nu are limite!
Telespectatorii au avut însă parte şi de alte surprize: Claudiu Toader a aruncat cu blaturile de pizza în aer, Florin Limbovici a făcut o super demonstraţie de slackline, cei de la Hypnosis s-au jucat cu focul, la propriu, iar Popa Tudorel a imitat noi sunete.

Muzica a fost reprezentată de Ştefan Gabriel şi Radu, tatăl şi fiu care au reuşit să impresioneze prin prestaţia lor la chitară şi fluier în prima ediţie a emisiunii.
A urmat Alexe Krem Răzvan, „rapperasul actoraş” din Bacău care a ridicat publicul în picioare la Bucureşti, care a si castigat locul 1 VEZI VIDEO


Razvan Krem Alexe, show complet la Romanii au talent pe happyhour.protv.ro

Gigel Frone, cel care a încercat la Iaşi o prezentare de modă, dar în final a ajuns să le cânte juraţilor, şi-a făcut şi el numărul. SI A AJUNS PE LOCUL 3, FIIND SALVAT DE JURIU SA MEARGA IN FINALA VEZI VIDEO


Mihai Petre i-a cerut iertare: Cel mai tare show de la Romanii au talent, cu Gigel Frone pe happyhour.protv.ro

Cetereşaul Vasile Godja a făcut minuni cu arcuşul sau. s-A CLASAT PE LOCUL 2 IN TOPUL TELESPECTATORILOR SI MERGE IN FINALA Romanii au talent VEZI VIDEO


Claudiu Toader face minuni cu un simplu aluat de pizza pe happyhour.protv.ro