“Românii au talent” le-a schimbat vieţile concurenţilor

De: Nicoleta Nicolae / 01.08.2012, 06:00
“Românii au talent” le-a schimbat vieţile concurenţilor
Mihai Petrache, Vasile Godja, Cristian Gog, Gigel Frone , Tudorel Popa şi Trupa No Limit ne spun cum le-a schimbat viaţa participarea la “Românii au talent”.


Mihai Petraiche: „Am început să predau cursuri de breakdance şi popping”
Participarea la „Românii au talent” i-a adus lui Mihai, mai presus de orice, încrederea de a continua să danseze. „După ce am participat la acest show, mi-am dat seama că am toate motivele să continui să dansez. În momentul de faţă mă pregătesc pentru Campionatul Mondial de popping. Mi-am schimbat şi stilul de dans în ultima vreme, iar acum fac mai mult „robotică”, a povestit el. După emisiune, Mihai şi-a îndeplinit şi visul de a-şi deschide propria sala de dans. „Am început să predau cursuri de breakdance şi popping în cadrul complexului sportiv SanGym”, spune Mihai.


Vasile Godja: „Acum sunt cunoscut în toată ţara”

Pentru ceteraşul din Maramureş care a impresionat o ţară întreagă cu arcuşul său, participarea la „Românii au talent” a fost unul dintre cele mai bune lucruri din viaţa lui. „Am reuşit să îmi creez o imagine, un nume şi să fiu apreciat de cei care iubesc folclorul authentic. Acum sunt cunoscut în toată ţara”, a povestit Vasilică. În momentul de faţă, Vasilica Godja lucrează la un album pe care îl va lansa în această toamnă. „Eu ştiu că acum urmează preselectţiile pentru un nou sezon şi îi sfătuiesc pe cei care au ceva de arătat să meargă neapărat la concurs. E o mare şansă!”, a mai povestit el.


Cristian Gog: „Participarea la „Românii au talent” a fost decizia vieţii mele.”

Pentru Cristian Gog, participarea la „Romanii au talent” a fost „decizia vieţii mele. În primul rând, am avut ocazia să „fur” puţină meserie de la alţii şi să văd ce înseamnă gândirea de profesionist. Aici mă refer atât la unii concurenţi cât şi la membrii echipei, deoarece în perioada cantonamentelor am avut câte ceva de învăţat de la fiecare”. După această experienţă, viaţa lui s-a schimbat complet! Cristian are solicitări la evenimente din toate colţurile ţării şi câteva proiecte de viitor în desfăşurare. „Îmi petrec mult timp cu noul membru al familiei şi lucrând la diferite proiecte de viitor. De asemenea, solicitările pentru prestaţii la diferite evenimente sunt din ce în ce mai multe”, a povestit marele câştigător de la „Românii au talent”. Pentru că nici el nu a fost foarte decis să participe la această emisiune, Cristian are acum un sfat pentru viitorii concurenţi: „Să nu mai stea pe gânduri. Îi aşteaptă o experienţă fantastică din care nu au decât de câştigat!”

Gigel Frone şi Tudorel Popa apar în serialul „Las Fierbiţi”
Doi dintre cei mai controversaţi concurenţi de la „Românii au talent” care au reuşit însă să stârnească hohote de râs unei ţări întregi, Gigel şi Tudorel, savurează şi ei faima adusă de show-ul de la PRO TV. Cei doi au câştigat imediat după concurs un rol în super serialul „Las Fierbinţi”, unde telespectatorii îi vor putea urmari din această toamna. Tudorel, deşi nu a renunţat la job-ul lui, este acum chemat la tot felul de evenimente pentru că nimeni nu imită mai bine decât el zgomotul unui camion sau al unui tren care ajunge în gară. Gigel Frone, nu a câştigat doar popularitate, ci este pe cale să îşi întâlnească şi sufletul pereche. Cei de la ProFM au lansat vara aceasta campania „Sufleţel pentru Gigel”, în ideea de a-I găsi o jumătate acestui trubadur.


Trupa No Limit au făcut istorie într-o lume a tăcerii

Pentru toţi membrii NO LIMIT a fost o experienţă de viaţă unică. Toţi au mai multă încredere în forţele proprii, sunt mult mai încrezători, dar mai ales mândri că în cele două săptămâni petrecute în studiourile PRO TV au reuşit să schimbe mentalităţi despre deficienţii de auz. Toţi surzii din România le-au spus că au facut istorie in aceasta lume a tăcerii. În toamna, tinerii vor face un spectacol de teatru, pantomimeă şi dans având ca regizor actorul Teatrului Naţional din Craiova Cătălin Băicuş. „Ne dorim mult să arătăm că dansul nu este singurul talent al trupei NO LIMIT. Este un vis măreţ şi avem încredere că ni se va mai acorda o şansă să demonstram mai mult… Participarea la „Românii au Talent” este unică şi merită trăită”.