„Românii au talent” revine la ProTV, de vineri

Apropo.ro / 15.02.2012, 17:00
"Românii au talent", show-ul care a revoluționat emisiunile de divertisment din România, revine la Pro TV vineri, 17 februarie, de la ora 20.30.

Andra, Andi Moisescu și Mihai Petre, cei trei jurați ai show-ului de la Pro TV, au bătut țara în lung și în lat și promit un sezon senzațional.

„După sezonul 1, cred că s-a deschis apetitul românilor de a-și etala talentul. De data aceasta au venit mai deschiși și cu mai mult curaj! În al doilea rând, diversitatea actelor artistice a fost foarte mare, am văzut ce nici prin cap nu ne-a trecut!”, spune Mihai Petre.

Andi Moisescu este și el convins de capacitatea inepuizabilă a românilor de a face show. „Rezervorul românesc de talente este mult peste ceea ce ne putem noi imagina că este. Sunt ferm convins de capacitatea noastră, a românilor, de a produce surprize nebănuite”, a declarat el.

„Concurenții din acest sezon erau deja familiarizați cu formatul și asta e foarte important. De data asta au știut cum să pună poblema, știau cam ce așteptări are publicul. Chiar și așa însă surprizele nu vor înceta să apară, mereu te ia câte ceva prin surprindere, concurenții sunt o sursă permanentă de uimire, jumătate din timp am stat cu ochii gogonați și cu palpitații”, a spus Andra.

Smiley și Pavel Bartoș, cei doi prezentatori ai show-ului de la Pro TV, promit și ei un nou sezon de zile mari și asta pentru că și ei au făcut spectacol în culise.

Citește mai multe detalii despre cel de-al doilea sezon al emisiunii „Românii au talent”, pe Mediafax.ro