“Românii au talent” sezonul 2. O bătrână a făcut striptease! (video)

De: Mioara Tronaru / 17.02.2012, 23:00
“Românii au talent” sezonul 2. O bătrână a făcut striptease! (video)
“Românii au talent” sezonul 2 a revenit în forţă vineri, 17 februarie, la PRO TV cu prima ediţie a celui de-al doilea sezon care a depăşit orice imaginaţie. VEZI VIDEO

Încă de la prima emisiune „Românii au talent”, telespectatorii PRO TV au fost surprinşi de momentele prezentate de oameni extrem de talentaţi, dar şi de alte momente amuzante care au stârnit râsul nu numai în rândul publicului, ci şi printre juraţi.
Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre, juraţii care au bătut ţara-n lung şi lat în căutarea de talente ce merită să fie descoperite şi puse în valoare s-au arătat bucuroşi de apetitul românilor de a-şi etala calităţile, dar şi de diversitatea actelor artistice prezente în acest nou sezon. Concluzia care s-a conturat la finalul serii a fost aceea ca rezervorul românesc de talente a întrecut orice aşteptare, iar capacitatea românilor de a face show este inepuizabilă.

La rândul lor, Smiley şi Pavel Bartoş, cei doi prezentatori ai emisiunii „Românii au talent”, şi-au făcut de cap atât pe scenă, cât şi în culisele emisiunii. Cei doi au fost mai simpatici ca oricând şi au molipsit cu energia, vitalitatea şi şarmul lor întreaga sală. Smiley şi Pavel au promis un spectacol total şi s-au ţinut întrutotul de cuvânt. De multe ori, spectacolul s-a mutat de pe scenă, în spatele ei, pentru cei doi prezentatori care s-au lăsat provocaţi de concurenţi şi au trecut prin tot felul de probe sau au încercat pe propria piele talentul altora. Concret, ei au adus sala în delir în momentul în care au încins o adevărată bătaie cu aluat şi au întors atenţia de la concurenţi, asupra lor. Tot în prima ediţie au încercat să cânte la frunză, n-au ezitat să facă figuraţie în numerele unora dintre concurenţi şi nu s-au putut abţine şi şi-au băgat nasul prin „recuzita” participanţilor. Prezentatorii au promis că în acest al doilea sezon că-şi vor da în petic şi mai mult decât au făcut-o prima dată, iar de aici s-au născut nişte momente absolut memorabile.

Printre cei care s-au facut remarcaţi în prima ediţie de vineri seara s-a numărat şi Mercea Ioan, primarul comunei Macea din Arad, care a luat piuitul sălii în momentul în care a început să recite cu vocea unui copil de câţiva ani poezia „Gândăcelul”. Apoi, domnul primar a scos la înaintare un al doilea talent al său, cântatul la frunză. Însă, nici de această dată nu i-a impresionat pe juraţi.

Carol Aflat, concurentul de 42 de ani din Haţeg, jud. Hunedoara, a reuşit cu momentul său artistic să pogoare o bunadispoziţie molipsitoare nu numai asupra juraţilor şi prezentatorilor, ci asupra întregii săli. Chiar dacă talentul său a fost unul muzical, Mihai Petre a fost impresionat în primul rând de mişcările sale de şolduri şi umeri, precum şi de umorul acestuia. Decizia de a-l trimite pe domnul Aflat în etapa următoare a fost unanimă şi s-a bucurat de aplauzele spectatorilor.

Cel care a facut un spectacol total a fost ceteraşul Vasile Godja, de 20 de ani, din comuna Onceşti, Maramureş, care a fost acompaniat de alţi doi instrumentişti. A cântat cu vioara pe umăr, cu vioara la ceafă, cu arcuşul la briu, apoi fără acurs, doar cu bota şi a reuşit să facă un adevărat spectacol.

Cea care a creat un moment memorabil în prima ediţie a celui de-al doilea sezon al emisiunii „Românii au talent” a fost „fantoma oltenească” sau „fantoma de la Craiova” cum au denumit-o cei doi prezentatori, Smiley şi Pavel Bartoş. Dansul acesteia a fost un coşmar pentru Mihai Petre care şi-a arătat dezgustul faţă de mişcările travestitului, dar şi faţă de costumaţia acestuia.

Seara a continuat cu „un moment unic”, aşa cum l-a numit Andra, un moment la care au participat nu numai Toader Claudiu, mare pasionat de bucătărie, dar şi Smiley şi Pavel. Aceştia din urmă au profitat de aluatul rămas de la numărul concurentului care a învârtit şi a răsucit cu o precizie şi o viteză uluitoare blaturi enorme de pizza şi s-au jucat ca nişte copii atât în culisele emisiunii, cât şi pe scenă.

La doar 11 ani, Daniel Gabriel Stefanescu este unul dintre cei 11 copii ai unei familii necajite, din Pitesti.Tatal sau i-a descoperit talentul celui mic. Cu o asa familie numeroasa, parca e si greu sa fii atent la fiecare, sa vezi care se pricepe, la ce. „Ne chinuim sa mentinem o linie de plutire. Imi intretin familia din muzica, pe strada. Cant in Pitesti”, spune tatal copilului. „In rest merg la sapa, la fan, la adunat de prune sau la cosit”, povesteste omul in timp ce asteapta sa intre pe scena de la Romanii au talent. VEZI VIDEO

O fostă asistentă medicală a dorit să demonstreze că la cei 68 de ani ai săi încă mai stăpâneşte arta seducţiei şi cu cea mai mare dezinhibare a rămas în lenjerie intimă pe scena de la „Românii au talent”, făcându-i pe toţi cei prezenţi să rosească şi să-şi acopere privirile. Întrebata care este motivul pentru care a ales să prezinte acest moment îndrăzneţ, doamna a răspuns că a ales să prezinte „cel mai frumos dans” care de fapt a reprezentat doar preludiul. Juraţii n-au fost curioşi să vadă şi continuarea, drept urmare au apăsat cele 3 X-uri.

Printre momentele care au făcut furori a fost şi cel al unei tinere care a dansat la bară şi care a scris astfel în culise un nou regulament de conduită. Acesta presupune îmbrăţişarea celor doi prezentatori de către concurent, lucru care până acum nu era absolut obligatoriu. Pavel şi cu Smiley nu au fost inventivi numai la acest capitol, dar s-au arătat şi foarte utili în momentul în care au tamponat cu şerveţele fetele celor doi juraţi puţin înfierbântaţi.

Emisiunea „Românii au talent” i-a trecut pe juraţi, spectatori şi telespectatori prin toate stările: au fost bucuroşi, alteori oripilaţi de ceea ce au văzut, au privit admirativ sau s-au lăsat cuceriţi de bunadispoziţie.

„Românii au talent” se difuzează vineri, 20.30, PRO TV.