Romanii cumpara Mazda

Apropo.ro / 14.05.2002, 13:23
Romanii cumpara Mazda
Mazrom Motors, reprezentant general Mazda în România, a vîndut în primele patru luni ale anului, un total de 85 de autovehicule, în creștere cu 30% fața de aceeași perioada a anului trecut. Numai în luna aprilie, Mazrom a vîndut 25 de unitați, ca urmare a

Mazrom Motors, reprezentant general Mazda în România, a vîndut în primele patru luni ale anului, un total de 85 de autovehicule, în creștere cu 30% fața de aceeași perioada a anului trecut.

Numai în luna aprilie, Mazrom a vîndut 25 de unitați, ca urmare a creșterii cererii pentru modelele Mazda 323, Mazda Tribute și Mazda MX-5.

„Modelele Mazda devin din ce în ce mai apreciate de clienți, iar dovada este volumul vînzarilor în creștere pentru aceasta marca japoneza”, a spus Dan Niculescu, directorul executiv al Mazrom Motors.

Reprezentantul Mazda se așteapta ca modelele introduse pe piața româneasca în aceasta primavara – Mazda Premacy face-lift și modelul sport Mazda MX-5 Magic – sa cîștige un procent important în ansamblul vînzarilor companiei din lunile urmatoare.

Mazrom și-a propus, pentru acest an, vînzari cu 70% mai ridicate decît anul trecut, cînd societatea a comercializat 245 de autovehicule.

Sursa: www.mediafax.ro

Tags: