Romanii vor sa il vada pe „Asterix la Jocurile Olimpice”

De: Dragos Tanase / 06.02.2008, 10:10
Filmul francez "Asterix la Jocurile Olimpice", de Thomas Langmann si Frédéric Forestier, a intrat pe primul loc in box office-ul romanesc.

"Asterix la Jocurile Olimpice" de Thomas Langmann si Frederic Forestier, cu Alain Delon in rolul lui Iulius Cezar, un film francez cu un buget record de 78 de milioane de euro, a intrat pe primul loc in box office-ul romanesc, cu incasari de 198.384 de lei, potrivit agentiei Champions.

Intrat de vineri in cinematografele romanesti, filmul a fost vazut deja de 10.471 de spectatori.

Citeste mai multe pe Mediafax.ro

Despre "Asterix la Jocurile Olimpice"

Regizorul Thomas Langmann a transpus benzile desenate intr-o comedie plina de aventuri: „Cand am scris Asterix la Jocurile Olimpice impreuna cu Olivier Dazat, am stiut ca o sa-mi doresc sa ma implic foarte mult in film si voiam sa particip la realizarea lui” a declarat regizorul.

Cooptat in acest proiect a fost si regizorul Frederic Forestier, un alt greu al cinematografiei franceze care si-a pus amprenta peste povestea celor doi eroi galici.

Langmann a ales “Asterix la Jocurile Olimpice” pentru ca, spune el, „este aventura cea mai vizuala, cea mai spectaculoasa, deci, cea mai cinematografica, care ofera posibilitatea, prin subiectul in sine, sa fie angajati actori de nationalitati diverse, in special europeni”.

Noul film din seria "Asterix si Obelix" iti propune doua ore de comedie clasica.