Romanita Iovan mai vrea un copil

Apropo.ro / 24.08.2011, 16:00
Romanita Iovan mai vrea un copil
Creatoarea de moda Romanita Iovan a fost pusa pe ganduri cand fiul ei i-a spus ca isi mai doreste un fratior. Nu ar fi exclus ca designerul de 47 de ani sa ramana, din nou, insarcinata.

Romanita Iovan este o femeie implinita, atat in plan profesional, cat si in plan personal. Dupa ce a ramas in relatii amicale cu fostul sot, Romanita si-a gasit linistea in bratele unui avocat mai tanar decat ea.

Deunazi, fiul Romanitei in varsta de cinci ani i-a marturisit ca isi doreste o surioara sau un fratior, iar acest lucru a cam pus-o pe ganduri.


Romanita Iovan â�� sfaturi de intretinere si secretele unei vieti fericite – VIDEO pe www.acasatv.ro

„Albert vrea un fratior sau surioara, as vrea sa mai am un copil, dar nu mai depinde de mine acum. Iubitul meu se intelege foarte bine cu Albert, iubeste foarte mult copiii”, a povestit vedeta la Acasa TV.

In ce priveste o posibila sarcina la aceasta varsta, Romanita nu isi face probleme caci duce o viata cat se poate de sanatoasa, atat prin alimentatie cat si prin miscare.

„Am o viata sanatoasa, nu am facut excese niciodata, nu am fumat niciodata, nu am baut niciodata si nu traiesc ca sa mananc. Fac miscare in fiecare zi cu instructorul meu”, a mai spus creatoarea de moda.