Romaniţa Iovan, mărturisire dureroasă: „Ne-am dorit o fetiţă, dar am pierdut sarcina!”

De: Cristiana Trifu / 05.03.2018, 13:45
 Romaniţa Iovan, mărturisire dureroasă:
Romaniţa Iovan a fost una dintre cele mai seducătoare prezenţe de pe podiumurile de modă din România.

Chiar dacă anii au trecut peste ea, vedeta, astăzi în vârstă de 51 de ani, este la fel de seducătoare şi de rafinată. Ba mai mult, de când are o relaţie serioasă cu Iulian Gogan, Romaniţa este mai plină de viaţa şi radiază de fericire.

Cum arăta Romaniţa Iovan în urmă cu 24 de ani, la debutul în modelling

 Cei doi nu sunt căsătoriţi, dar şi-au dorit un copil împreună. În urmă cu câţiva ani,a rămas însărcinată, dar a pierdut sarcina.

„Mai avem puţin şi facem aproape 10 ani. Mă mir cum se miră şi el, cum ne mirăm cu toţii. Nu am dat şanse acestei relaţii, nu am mers cu gândul unei relaţii serioase, că vreau să mă căsătoresc. Maturitatea mea i-a dat şi lui ceva…diferenţa de vârstă e şi ea o problemă, dar s-a maturizat, eu nu pot să nu recunosc, poate am luat din energia lui. (…) I-am spus: în momentul în care vei simţi că îţi place altă femeie, spune-mi şi ne vom despărţi. Şi în cazul meu la fel. Nu voi trăi în cimpromis nici măcar două zile. Nu suntem legaţi cu un act. Ne leagă o relaţie frumoasă, o prietenie bazată pe înţelegere, respect. E bărbatul cu care am stat cel mai mult în viaţă până acum. (…) Sunt mireasa lui în fiecare zi. E important să te simţi mireasa cuiva mereu. Decât să fii într-o zi şi apoi nu se ştie. Ne-am dorit să avem o fetiţă împreună, dar am pierdut sarcina. Nici nu ştiu de ce. Acum, din punct de vedere al posibilităţilor vârstei …nu. Plus că vreau să fiu eu în prim plan. Ne-a lăsat Dumnezeu să copilărim”,  a declarat Romaniţa Iovan pentru viva.