Romantism şi pasiune cu Laurenţiu Duţă şi Andreea Bănică!

De: Cătălina Matei / 21.03.2012, 11:34
Romantism şi pasiune cu Laurenţiu Duţă şi Andreea Bănică!
Laurenţiu Duţă, alături de Andreea Bănică, lansează astăzi videoclipul celui mai recent single, intitulat “Shining Heart”.

Realizat de către Alex Ceauşu, noul clip este plin de romantism şi pasiune şi spune povestea unor îndrăgostiţi care îşi manifestă iubirea în cel mai frumos mod. Surprinşi fie într-o cabină telefonică în stil englezesc, fie într-un taxi adăpostindu-se de ploaie, ideea de bază a clipului gravitează în jurul iubirii, a culorilor şi a pasiunii.

Filmările s-au desfăşurat în două locaţii: Castel Film – Snagov, pe timp de zi, iar noaptea, într-un renumit club bucureştean. Astfel, videoclipul este împărţit în două planuri, unul în care îndragostiţii au rolul principal, iar celălalt în care Laurenţiu Duţă şi Andreea Bănică sunt protagoniştii.

Andreea Banica

Single-ul „Shining Heart” este deja în topurile difuzărilor posturilor de radio, iar videoclipul se va bucura, cu siguranţă, de aceeaşi atenţie.

Cu această ocazie, Laurenţiu Duţă lansează special pentru fani noul sau website: http://www.laurentiuduta.ro. „Intodeauna mi-a plăcut să fiu cât mai aproape de fanii mei, să ştiu ce simt, ce le place, ce îşi doresc. Noul site este exact ceea ce îmi doresc pentru a fi alături de cei cărora le place muzica mea, să fiu permanent în legătură cu ei”, a declarat Laurenţiu Duţă despre noua prezentare a site-ului său.

Puteţi urmări videoclipul ” Shining Heart” aici: