Romantismul, comedia şi drama se întorc la DIVA cu noile filme din seria Misterele scrisorilor pierdute

De: Cristiana Trifu / 10.04.2018, 16:08
Romantismul, comedia şi drama se întorc la DIVA cu noile filme din seria Misterele scrisorilor pierdute
Misterele scrisorilor pierdute revine la DIVA în această primăvară, aducând din nou în atenţia publicului combinaţia de romantism, comedie şi dramă de duminică, 15 aprilie, la ora 16:00.

Povestea urmăreşte patru lucrători ai serviciului poştal care se transformă într-o echipă neobişnuită de detectivi străduindu-se să livreze scrisori ce nu au ajuns la destinatar. Misiunea îi poartă dincolo de usa ghişeului, într-un decor imprevizibil unde vechile scrisori şi colete pierdute îi ajută să salveze vieţi, să rezolve crime şi să schimbe destine. Echipa este formată din fermecatorul Oliver O’Toole (Eric Mabius)- liderul grupului, un nou membru, Shane McInerney (Kristin Booth)- pasionat de tehnologie care aduce inovaţia secolului 21 în grup, Rita Haywith (Crystal Lowe)- care are o memorie fotografica remarcabilă şi îndrăgitul Norman Dorman (Geoff Gustafson)- şeful cercetărilor.

Pe 15 aprilie debutează De la Paris, cu dragoste. În ziua în care soţia dispărută a lui Oliver îşi face apariţia, detectivii de la oficiul poştal înmânează actele de divorţ unui alt cuplu reflectând asupra iubirii şi căsătoriei. 

Pe 22 aprilie detectivii de la poştă pleacă în misiune pentru a livra o scrisoare provenită de la un soldat din Afganistan adresată unei adolescente care este marginalizată constant iar Oliver primeşte o veste tulburătoare de la tatăl său în Să spunem adevărul.

Acţiunea continuă pe 29 aprilie când echipa lucrează contra cronometru pentru a decoda o scrisoare trimisă de un soldat din Afganistan şi a o ajuta să ajungă la familia ei în timp ce Rita concurează pentru titlul de National Miss Special Delivery în episodul cu titlul Un vis de neatins,

Nu pierdeţi noile filme din seria Misterul scrisorilor pierdute în premieră în România duminică, 15 aprilie, de la 16:00 la DIVA