„Românul despre Cluj”, un nou videoclip inedit semnat Kapushon

De: Nicoleta Nicolae / 31.03.2015, 12:32
Kapushon, artistul care a cucerit publicul cu piesa "Frăţică, dă-mi o bucăţică", lansează single-ul şi videoclipul "Romanul despre Cluj", în colaborare cu Stela Botan.

Piesa este compusă de către Kapushon, Constantin Varanita şi Ion Guzu, iar videoclipul este regizat de către Bânzari Vasile şi a fost filmat atât în România, la Cluj, cât şi în Republica Moldova, la Chişinău.

„Piesa vorbeşte despre lupta interioară a unui student, care stă între ‘trebuie’ şi ‘vreau’. Piesa face aluzie la romanul scriitorului basarabean Alexandru Vakulovskii şi evidenţiază peripeţiile unui student la Cluj”, declară Kapushon.

Originar din Republica Moldova, Kapushon şi-a început cariera în 1999, când împreună cu Sica, un alt rapper, a înfiinţat „Trupa X”, alături de care lansează numeroase hituri şi albume.

„Kapushon vine din limba rusă şi se traduce ca ‘gluga’. În 2004 am ales numele acesta de scenă pentru că gluga este un accesoriu al vestimentaţiei hip-hop şi termenul este din această familie. Mi-a plăcut şi cum sună fonetic”, mai declară artistul.

Prezentatoare tv, actriţă şi interpreta, Stela Botan a participat la numeroase concursuri muzicale în Republica Moldova şi nu numai, printre care Fabrica de Staruri, dar şi în finala naţională a concursului Eurovision 2015. Colaborarea dintre cei doi artişti a venit după participarea în cadrul concursului X Factor România.