Romanul Micuţa toboşăreasă (John Le Carré) va fi ecranizat. Starul din True Blood, în rol principal

De: Cristiana Trifu / 02.05.2018, 16:00
Romanul Micuţa toboşăreasă (John Le Carré) va fi ecranizat. Starul din True Blood, în rol principal
BBC anunţă realizarea unei miniserii în patru părţi, bazate pe cartea lui John Le Carré, Micuţa toboşăreasă, potrivit unui comunicat recent difuzat de variety.com.

Serialul va fi produs de AMC, BBC One şi the Ink Factory. Romanul a mai fost ecranizat în 1984, cu Diane Keaton în rolul principal. Alexander Skarsgård, care îl va interpreta pe Becker, un ofiţer israelian, este cunoscut pentru rolurile sale din True Blood şi Zoolander. Recent, actorul suedez a câştigat un premiu Emmy pentru rolul din serialul Marile minciuni nevinovate. Park Chan-wook, care a semnat scenariul şi regia pentru Slujnica, va regiza miniseria, făcându-şi astfel debutul în televiziune. Serialul este programat pentru filmări în 2018 şi va fi distribuit de Endeavor Content/IMG.

Charlie, o tânără actriţă frumoasă şi talentată, este atrasă în „teatrul realului” de un ofiţer de informaţii israelian. Forţată să joace cel mai important rol al vieţii ei, Charlie este implicată într-o capcană  înşelătoare şi delicată ce are ca scop prinderea unui terrorist palestinian care le tot scapă printre degete.

Thrillerele lui John Le Carré apărute la Editura RAO au fost ecranizate, beneficiind de distribuţii de excepţie. Iată câteva dintre acestea :

Cel mai vânat om din lume, 2014, cu Philip Seymour Hoffman

Oamenii lui Smiley, 2011, cu Gary Oldman şi Colin Firth

Omul nostru din Panama, 2001, cu Pierce Brosnan şi Jamie Lee Curtis

Casa Rusia, 1990, cu Sean Connery şi Michelle Pfeiffer