Romfilatelia, alaturi de campania antidrog

Apropo.ro / 29.11.2005, 17:13
Romfilatelia, alaturi de campania antidrog
Romfilatelia a înscris în programul sau cunoscut de implicare în campanii social-educative, o noua acțiune alaturi de Agenția Naționala Antidrog, angajata militant într-o susținuta lupta de combatere a consumului de alcool, tutun și droguri. Sâmbata, 26

Romfilatelia a înscris în programul sau cunoscut de implicare în campanii social-educative, o noua acțiune alaturi de Agenția Naționala Antidrog, angajata militant într-o susținuta lupta de combatere a consumului de alcool, tutun și droguri.

Sâmbata, 26 noiembrie, la Ateneul Român, Romfilatelia a lansat un plic de corespondența cu tema campaniei, unde au fost prezenți domnul chestor șef Pavel Abraham, președinte al Agenției Naționale Antidrog, reprezentanți ai corpului diplomatic acreditat în Romania și reprezentanți din partea Ministerului Administrației și Internelor.

Destinat folosirii pentru corespondența interna și externa, acest plic duce alaturi de textul personal al expeditorului și un mesaj clar, punctual, menit sa atraga atenția, în special tinerilor, în privința riscurilor la care se pot expune în cazul consumului drogurilor de orice fel.

Tags: