Romica Puceanu, Shakira, Pitbull, Fuego, Ştefan Hruşcă şi Vasile Şeicaru vin la “Te cunosc de undeva!”

De: Alexandra Necsoiu / 19.05.2017, 13:30
Romica Puceanu, Shakira, Pitbull, Fuego, Ştefan Hruşcă şi Vasile Şeicaru
vin la “Te cunosc de undeva!”
Show-ul marilor vedete şi al tuturor posibilităţilor artistice continuă sâmbătă, 20 mai, de la ora 20.00, la Antena 1. Cu doar două săptămâni înainte de marea finală a celui de-al unsprezecelea sezon, emoţiile cresc pentru cei zece concurenţi de la “Te cunosc de undeva!”. Fiecare dintre ei îşi doreşte calificarea în finală şi va face tot posibilul să-i impresioneze cu noile lor transformări pe juraţii Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan.

Aşadar, sâmbăta aceasta, Sore va imita o vedetă internaţională ale cărei apariţii nu au nici un fel de inhibiţie, Miley Cyrus, Daniel Max Dragomir îl va readuce pe scena show-ului transformărilor pe Fuego, în timp ce Ruby va încerca un dificil travesti în Busta Rhymes, celebrul musician hip-hop american de origine jamaicană. Biu Marquetti se va transforma într-o regină a muzicii lăutăreşti, Romica Puceanu, şi va cânta acompaniată de taraful Silvian Voicu, Bianca Sârbu o va imita pe Shakira şi va interpreta o melodie din coloana sonoră a filmului de animaţie Zootropolis”, în timp ce “Cuza” va fi un rocker celebru, care n-a fost niciodată la “Te cunosc de undeva!”, Chris Baron, liderul trupei Spin Doctors. Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu le vor aminti tuturor de vremurile în care stadioanele patriei se umpleau pentru două chitări şi două voci care au scris istorie şi împreună, şi individual, Ştefan Hruşcă şi Vasile Şeicaru, Alex Vasilache va fi un personaj care a purtat noroc multor concurenţi în istoria spectaculoasă a show-ului “Te cunosc  de undeva!” – Pitbull, pe când Anda Adam va face o dedicaţie specială pentru fiica ei, Evelin, care dansează de fiecare dată când o aude pe Raye, personajul în care se va transforma mama sa, cântând melodia “You Don’t Know Me”.

 

De asemenea, celebra melodie de pe coloana sonoră a filmului “Frumoasa  şi Bestia” se va auzi la “Te cunosc de undeva!” sâmbăta aceasta interpretată, în cadrul momentului special al serii, de Florin Ristei, FreeStay şi invitata lor, Lucia Dumitrescu.

Care va fi cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 20 mai, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului Te cunosc de undeva!”, prezentată de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.