Romică Ţociu a câştigat prima ediţie „Te cunosc de undeva!” a noului sezon, cu o transformare în Romica Puceanu – FOTO

De: Cristiana Trifu / 10.09.2018, 11:03
Romică Ţociu a câştigat prima ediţie
Prima ediţie "Te cunosc de undeva!" a celui de-al 13-lea sezon al show-ului, prezentată de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi, a fost câştigată aseară de Romică Ţociu, care s-a transformat in cunoscuta cântareaţă de muzică lăutarească Romica Puceanu. Pentru acest rol la "Te cunosc de undeva!", Romică a renunţat, pentru prima oară, la deja celebra sa mustată.

Sâmbătă, la Antena 1, în prima ediţie a celui de-al 13-lea sezon „Te cunosc de undeva!”, într-un decor nou şi spectaculos, Connect-R s-a transformat dintr-un sex-simbol în alt sex-simbol, celebrul artist columbian Maluma, iar Alexandra Velniciuc a mizat pe emoţie şi a imitat-o pe regretata Laura Stoica, de care a legat-o o frumoasa prietenie. Primul travesti al serii i-a revenit lui Alin Gheorghişan, care a trebuit să cânte şi să danseze precum Whitney Houston, în timp ce Ana Baniciu şi Raluka au readus pe scena show-ului atmosfera disco a anilor ’80, imitându-i pe cei doi componenţi ai trupei Ottawan.

Zâmbitorul şi pupăciosul Jean de la Craiova a cântat o melodie de petrecere de pe meleaguri greceşti, transformat în Ionuţ Galani şi mare i-a fost mirarea când, la un moment dat, pe scenă, alături de el a apărut Ionuţ Galani, în carne şi oase. Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, a fost pentru o seară spectaculoasa Rihanna, şi a făcut mari eforturi să cânte, în condiţiile în care, cu doar câteva ore înainte de show a rămas fără glas. Romică Ţociu a cântat în travesti precum Romica Puceanu, acompaniat de taraful Silvian Voicu, rol pentru care a acceptat sa isi rada mustata, Carmen Rădulescu s-a transformat într-o “păpuşă de porţelan”, diva anilor ’30 Doris Day, în timp ce Mihai Trăistariu a fost un neamţ simpatic, specialist în zâmbete, pălării şi ritmuri de mambo, Lou Bega.

La finalul serii, juriul – Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Aurelian Temişan si noul jurat, Cristi Iacob – , dar si concurentii de la canapea au decis: cea mai bună transformare a galei a fost cea realizată de Romică Ţociu.

Si inainte ca toti concurentii sa se alinieze la ruleta, pentru a afla ce le-a pregatit „responsabila cu personajele” pentru saptamana viitoare, Gianina Corondan, cea care le arată telespectatorilor in acest sezon ce se întâmplă în culisele show-ului, a lansat provocarea serii: sambata viitoare, Aurelian Temişan şi Jean de la Craiova vor trebui să pregătească un moment special.
Ce vor cânta cei doi, dar şi cum vor imita talentaţii concurenţi personajele de săptămâna viitoare, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 20.00.

Premiera celui de-al 13-lea sezon „Te cunosc de undeva!” a venit sambata seara cu o serie de schimbări: un nou jurat, actorul Cristi Iacob, un decor spectaculos, o distribuţie extrem de variată a concurenţilor şi un nou membru al echipei, Gianina Corondan, care le arată telespectatorilor, în fiecare ediţie, ce se întâmplă în culisele show-ului. De asemenea, ruleta personajelor a primit cadou un “lifting facial” complex şi acum arată cu totul altfel. Motiv pentru care în această gală, responsabila cu personajele de la “Te cunosc de undeva!” a fost în pauză vocală.