Romică Ţociu, la Starea Civilă

Apropo.ro / 25.07.2018, 11:51
Romică Ţociu, la Starea Civilă
Romică Ţociu, împreună cu Pepe, Minodora şi Sânziana Buruiană, formează echipa de vedete care-l vor ajuta pe Nea Mărin cu administrarea restaurantului de pe malul Mării Negre, în cadrul celei de-a treia ediţie a reality show-ului ”Poftiţi la Nea Mărin”, difuzată luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1.

Chiar dacă Romică Ţociu spune despre el că are o vastă experienţă în ceea ce priveşte gestionarea afacerilor cu restaurante, se pare că şi el va întâmpina numeroase dificultăţi, tocmai pentru că va fi nevoit să facă lucruri pe care nu le-a mai făcut niciodată în viaţă.
Astfel, printre multele sarcini pe care le va avea de îndeplinit, se numără şi livrarea comenzilor de mâncare. Prima sa experienţă a fost aşadar una memorabilă, pentru că a fost trimis de Nea Mărin să livreze mâncarea angajatelor de la Starea Civilă.

”Am început să livrez comenzile şi unde credeţi că m-a trimis? La Starea Civilă. În Mangalia, Starea Civilă este peste drum de restaurantul lui Nea Mărin. Ce era să facem? Am dus mâncarea şi acolo. Doamne, nişte doamne frumoase şi nişte fete minunate acolo. Ca la Starea Civilă”, glumeşte Romică Ţociu.

Dar peripeţiile şi provocările abia după aceea încep. Dacă prima livrare a fost una de succes, nu acelaşi lucru se va putea spune şi despre următoarele. Ajutorul său în îndeplinirea acestei sarcini este nimeni altul decât Pepe, care va întâmpina numeroase dificultăţi la care nici nu se gândeşte.
Cum se vor descurca Pepe şi Romică Ţociu în cadrul reality show-ului ”Poftiţi la Nea Mărin” şi prin ce aventuri de neimaginat vor trece, telespectatorii vor vedea diseară, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

Tags: