Romică Țociu și amanta, prinși „în fapt”, pe plajă!

Apropo.ro / 01.08.2012, 10:30
Romică Țociu și amanta, prinși
Vara asta, Romică Țociu nu doarme, nici amanta lui nu o face, dar mai ales paparazzi nu dorm. Romică și amanta au fost surprinși în toiul unei partide de amor, la mare.

Paparazzi revistei Ciao l-au surprins pe Romică Țociu alături de amantă, dar nu la o plimbare nocturnă, aproape de ora 5 ale dimineții, ci fără lenjerie intimă pe ei.

Sosit cu soția la mare, Romică Țociu s-a distrat cu ea ziua, la plajă, iar noaptea a schimbat-o cu amanta, o tânără pe nume Ramona.

Romică Țociu alaturi de sotie

Romică Țociu alături de soție

Paparazzi i-au surprins pe cei doi chiar în toiul unei partide de sex, pe plajă, semn că nici nu s-au sfiit că vor fi văzuți de turiști, dar nici de ziariști.

La vederea paparazzilor, Romică, 50 de ani, a încercat să-și pună la adăpost bărbăția, în timp ce amanta și-a arătat fundul gol, fiind aplecată să-și caute bikini.

„Protagonista”, Ramona, este o brașoveancă ce are puțin peste 30 de ani, este fosta soție a șefului Serviciului Poliției Rutiere Brașov, ei fiind căsătoriți timp de șapte ani de zile și având împreună un băiețel.

Ramona este cea de-a doua amantă a lui Romică Țociu, cea cu care umblă atunci când amanta oficială sau soția nu sunt lângă el.

Citiți mai multe detalii despre aventura sălbatică la malul mării a lui Romică Țociu în cel mai recent număr al revistei Ciao!