Romică Ţociu şi Cornel Palade, Adrian Minune şi Marcel Pavel vin la “Te pui cu blondele?”

De: Cătălina Matei / 21.02.2017, 12:26
Romică Ţociu şi Cornel Palade, Adrian Minune şi Marcel Pavel vin la “Te pui cu blondele?”
Romică Ţociu şi Cornel Palade, Adrian Minune şi Marcel Pavel vin miercuri, 22 februarie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, într-o ediţie Artişti versus Dansatoare prezentată de Dan Negru.

Cei patru artişti nu doar că se vor confrunta pe teme de cultură generală cu cele 49 de dansatoare din platou, în frunte cu blonda supremă, ci vor cânta şi spune bancuri, vor povesti întâmplări memorabile şi se vor destăinui, într-o ediţie cu totul specială.

Astfel, Adrian Minune va spune care este cel mai bun banc despre el pe care-l ştie, Romică Ţociu va povesti cum a devenit regretata Mădălina Manole naşa de botez a fiului său, Cătălin, Marcel Pavel îşi va aminti în ce ipostază neaşteptată l-a pus, la un spectacol, marele actor Dem Rădulescu, iar Cornel Palade îşi va demonstra un talent pe care i-l cunosc doar apropiaţii: acela de a cânta cu vocea, acompaniindu-se la chitară. Iar cântecul său îl va emoţiona până la lacrimi pe Adrian Minune.

Cu acest prilej, telespectatorii Antenei 1 vor afla că Romică Ţociu este un mare iubitor al tenisului şi că merge, ca spectator, la multe turnee de gen din lume. De asemenea, că Adrian Minune urmăreşte cu mare interes meciuri de fotbal şi  joacă la pariuri sportive. Câţi bani a câştigat Adrian Minune la pariuri sportive, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri seara.

Prezenţa maestrului Nelu Ploieşteanu în platoul emisiunii lui Dan Negru, pentru a le adresa invitaţilor şi blondelor întrebarea-vedetă, le va oferi prilejul lui Romică Ţociu, Cornel Palade, Adrian Minune şi Marcel Pavel să cânte alături de el muzică lăutărească.

La ce alte provocări vor trebui să facă faţă Romică Ţociu, Cornel Palade, Adrian Minune şi Marcel Pavel şi care dintre cele două tabere va ieşi învingătoare la finalul serii, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 22 februarie, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie a show-ului “Te pui cu blondele?”, prezentat de Dan Negru.