Rompetrol a mai scumpit o data carburantii

De: Dragos Tanase / 28.05.2008, 10:12
Rompetrol a mai scumpit o data carburantii
Rompetrol a majorat preturile tuturor tipurilor de carburanti, cu 4 bani/litru, noile valori urmand sa ramana nemodificate pana la 1 iunie.

Compania Rompetrol a majorat preturile tuturor tipurilor de carburanti, cu 4 bani/litru, in intervalul 23-25 mai, noile valori urmand sa ramana nemodificate cel putin pana la 1 iunie.

Astfel, pretul la benzina a crescut la 4,12 lie/litru – Efix 95, 4,16 lei/litru – Premium Euro 4 si 4,72 lei/litru – Euro Super 98 fara plumb, motorinele Efix Diesel si Super Euro 5 s-au scumpit la 4,51 lei/litru, respectiv 4,79 lei/litru.

Rompetrol a operat cinci majorari ale preturilor carburantilor, de la inceputul acestui an.

Si Petrom a scumpit carburantii, luna aceasta

Petrom a majorat cu 0,12 lei pe litru preturile de referinta la toate sortimentele de carburanti comercializati in statiile de distributie operate de companie, dupa ce saptamana trecuta a luat o decizie similara, scumpind benzina si motorina tot cu 0,12 lei pe litru.

Politica de preturi a Petrom, adoptata la inceputul anului 2005, tine seama de evolutiile internationale ale pretului produselor petroliere, dar si de contextul pietei interne. Preturile Petrom pot varia cu maximum +/-5% fata de preturile de referinta.

Majorarile preturilor la Rompetrol, pe Mediafax.ro?

Cum te afecteaza scumpirile carburantilor?