Romtelecom: 931 online

Apropo.ro / 28.10.2005, 14:32
Romtelecom: 931 online
Romtelecom a anuntat pe 26 octombrie ca ofera o versiune online a serviciului 931, ce ofera informatii despre numerele clientilor. Potrivit comunicatului de presa, cei care utilizeaza Internetul ca modalitate de informare au acum posibilitatea de a afla online numerele de telefon ale

Romtelecom a anuntat pe 26 octombrie ca ofera o versiune online a serviciului 931, ce ofera informatii despre numerele clientilor.

Potrivit comunicatului de presa, cei care utilizeaza Internetul ca modalitate de informare au acum posibilitatea de a afla online numerele de telefon ale clientilor Romtelecom din intreaga tara, direct de pe website-ul companiei.

Varianta online a serviciului 931 este gratuita si permite gasirea numarului de telefon al unui client ROMTELECOM dupa nume sau adresa, cu doua optiuni de cautare, pentru persoana fizica si juridica.

Compania de telefonie motiveaza lansarea acestui serviciu cu numarul de utilizatori de Internet, 4 milioane (conform MCTI), dar si cu dorinta companiei de a oferi continut online relevant.

931 online se va dovedi cu siguranta util si persoanelor aflate in afara granitelor Romaniei, care doresc sa obtina informatii despre numerele de telefon ale clientilor Romtelecom, se mai spune in comunicat.