Rona Hartner petrece Crăciunul la Paris

De: Carmen Ulian / 21.12.2014, 09:00
Rona Hartner petrece Crăciunul la Paris
Rona Hartner merge de Crăciun acasă, la Paris unde locuiește. Va vizita târgurile de cadouri de pe Champs Elysees și va împodobi bradul alături de fiica ei.

Rona Hartner are planurile gata făcute de sărbători. De Crăciun merge la Paris, unde locuiește cu fiica ei. Împreună vor împodobi bradul și vor merge după cadouri la târgurile de pe Champs Elysees. Nu vor rata nici slujba de Crăciun, și-și vor vizita prietenii.

„Anul acesta voi ​profita de magia Crăciunului, în prezența fetiței mele! În Franța, bradul se decorează împreună cu copilul… și, timp de 24 de zile, se alcătuiește Ieslea unde Christos va să se nască. Este o perioadă în care se povestește totul despre nașterea lui Christos și în care, în fiecare zi, mai adăugăm la această construcție câte un personaj. Deja construim împreună acest locșor sfânt și acum este o ocazie pentru fetița mea să îmi pună multe întrebări legate de nașterea lui Christos!”, a spus Rona.

În perioada Crăciunului ascultă colinde și se pregătește meniul pentru masa festivă. Rona va pregăti stridii și pate de foie gras, ciocolată și alte bunătățuri.

Sumalya, fiica Ronei, i-a scris lui Moș Crăciun ce își dorește sub brad – un ursuleț de pluș, o tabletă, un trenuleț, o păpușă.

După aceste zile de sărbătoare, Rona va merge la schi, împreună cu familia.

De Revelion, artista va reveni în România.