Ronaldo are o noua iubita, o dentista din Rio de Janeiro

Apropo.ro / 05.01.2007, 12:40
Ronaldo are o noua iubita, o dentista din Rio de Janeiro
Atacantul echipei Real Madrid, Ronaldo, are o noua iubita, Erika Abreu, un medic stomatolog la care si-a facut un tratament de albire a dintilor la Rio de Janeiro, a anuntat cotidianul O Globo, citat de AFP. Jurnalistul Ancelmo Gois noteaza ca Ronaldo, dupa


Atacantul echipei Real Madrid, Ronaldo, are o noua iubita, Erika Abreu, un medic stomatolog la care si-a facut un tratament de albire a dintilor la Rio de Janeiro, a anuntat cotidianul O Globo, citat de AFP.

Jurnalistul Ancelmo Gois noteaza ca Ronaldo, dupa câteva sedinte în cabinetul de stomatologie al tinerei, a invitat-o pe dentista sa petreaca Craciunul cu el la Rio. Cei doi au plecat apoi la Madrid, de unde s-au deplasat cu masina la Paris, unde au petrecut Revelionul în noul apartament al fotbalistului.

Ronaldo si Erika Abreu se afla în prezent la Madrid, unde atacantul brazilian a închiriat un cabinet de stomatologie doar pentru ca Erika sa îi poata termina tratamentul.

Jurnalisul de la O Globo precizeaza ca Ronaldo „nu a pierdut timpul”: el nu mai avea o relatie din septembrie 2006, când ultima sa iubita, modelul Raica de Oliveira, s-a despartit de el, din cauza escapadelor fotbalistului.

În februarie 2005, Ronaldo, care înca nu divortase oficial de Milene Domingues, s-a logodit cu modelul Daniela Cicarelli, eveniment cu ocazia caruia a organizat o petrecere la castelul Chantilly, aflat în apropiere de Paris. Dupa doar 63 de zile, Cicarelli a revenit în Brazilia, spunând ca Ronaldo a înselat-o.

Mediafax