Ronaldo crede ca este capabil sa marcheze 30 de goluri

Apropo.ro / 27.08.2006, 15:25
Ronaldo crede ca este capabil sa marcheze 30 de goluri
Atacantul brazilian Ronaldo și-a manifestat dorința de a ramâne la Real Madrid, declarând ca este capabil sa marcheze 30 de goluri pentru formația spaniola în viitorul sezon competițional, informeaza AFP, citând cotidianul As. Potrivit sursei citate, jucatorul brazilian l-a

Atacantul brazilian Ronaldo și-a manifestat dorința de a ramâne la Real Madrid, declarând ca este capabil sa marcheze 30 de goluri pentru formația spaniola în viitorul sezon competițional, informeaza AFP, citând cotidianul As.

Potrivit sursei citate, jucatorul brazilian l-a telefonat, vineri, pe președintele clubului madrilen, Ramon Calderon, caruia i-a spus: „Nu negociez cu nimeni pentru a pleca. Daca voi ramâne aici și voi juca, ma simt capabil sa marchez 30 de goluri în acest sezon”.

Ronaldo (29 de ani), care în prezent se recupereaza dupa o operație, a marcat 29 de goluri pentru Real în sezonul 2002-2003, atât în campionat, cât și în Liga Campionilor, dar nu a reușit decât 14 în sezonul trecut.

Cotidianul As menționeaza ca Ramon Calderon este dispus sa-l pastreze pe Ronaldo, dar adauga ca dupa eșecul negocierilor cu AC Milan pentru transferul acestuia, s-ar putea ca Inter Milano sa se arate din nou interesata de atacantul brazilian.

(Redactor: Paula Prutianu, [email protected])

Mediafax