Ronaldo, indisponibil pentru partida cu Bayern Munchen

Apropo.ro / 08.03.2004, 10:15
Ronaldo, indisponibil pentru partida cu Bayern Munchen
Atacantul Ronaldo a suferit o ruptura musculara la coapsa stînga, sîmbata, în timpul partidei Racing Santander - Real Madrid, scor 1-1, și nu va putea fi folosit în partida pe care echipa sa o va disputa, miercuri, împotriva formației Bayern Munchen, în optimile Ligii Campionilor.

Atacantul Ronaldo a suferit o ruptura musculara la coapsa stînga, sîmbata, în timpul partidei Racing Santander – Real Madrid, scor 1-1, și nu va putea fi folosit în partida pe care echipa sa o va disputa, miercuri, împotriva formației Bayern Munchen, în optimile Ligii Campionilor.

De asemenea, internaționalul brazilian risca sa rateze și prezența în finala Cupei Regelui, care se va disputa pe 18 martie, între Real Madrid și Real Zaragoza.

În minutul 70 al partidei de sîmbata, Ronaldo a fost înlocuit cu Nunez, dupa ce, la o acțiune petrecuta în careul echipei gazda, a cazut cu toata greutatea pe piciorul stîng, ceea ce i-a provocat leziunea.

Prezent la conferința de presa organizata la finalul partidei, medicul echipei Real Madrid, Alfonso del Corral, a declarat ca accidentarea jucatorului brazilian este grava și ca acesta ar putea fi indisponibil pentru urmatoarele doua sau trei meciuri.

„Ronaldo a suferit o ruptura a fibrelor bicepsului femural stîng. Trebuie sa-l supunem unui control medical mai amanunțit, dar cu siguranța va pierde urmatoarele doua sau trei partide, adica pe cele cu Bayern Munchen, din Liga Campionilor, cu Real Zaragoza, din campionat, și, probabil, și finala Cupei Regelui. Jucatorul va ramîne sub tratament și în repaus absolut, pîna cînd va fi supus unei rezonanțe magnetice pentru a se stabili gravitatea leziunii”, a spus Del Corral, menționînd ca starea gripala în care s-a aflat Ronaldo în ultima saptamîna ar fi putut influența accidentarea.

Mediafax