Ronaldo va fi personaj de benzi desenate

Apropo.ro / 10.03.2004, 10:48
Ronaldo va fi personaj de benzi desenate
Atacantul brazilian al echipei Real Madrid, Ronaldo Luiz Nazario de Lima, va deveni în curînd personaj de benzi desenate. Mauricio de Souza, creatorul uneia dintre cele mai populare benzi desenate din Brazilia, "Turma da Monica", se va inspira din influența pozitiva pe care atacantul o

Atacantul brazilian al echipei Real Madrid, Ronaldo Luiz Nazario de Lima, va deveni în curînd personaj de benzi desenate.

Mauricio de Souza, creatorul uneia dintre cele mai populare benzi desenate din Brazilia, „Turma da Monica”, se va inspira din influența pozitiva pe care atacantul o exercita asupra copiilor. El va desena un „Ronaldinho”, în același fel în care a creat personaje ca „Pelezinho”, inspirat de Pele, și „Senninha”, creat dupa triplul campion mondial de Formula 1 Ayrton Senna.

Aceasta idee i-a venit desenatorului brazilian dupa turneul final al Cupei Mondiale din Coreea de Sud și Japonia din 2002, unde Ronaldo a aparut cu o tunsoare ce amintea de „Cascao”, unul dintre personajele din „Turma de Monica”. Souza l-a contactat pe Ronaldo pentru a obține acordul jucatorului.

Mediafax